Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
14. Jul 2024
14:00
Alustar Arena
Vidar
SLUTT
4
-
0
MK
Hæstad
'28
Haughom
'34
Haughom
'67
Haughom
'88
'93
Kampen er slutt. Vidar vinner fullt fortjent 4-0. Det er selvsagt ikke her MK skal ta poeng, men fasit etter 15 kamper spilt er 9 poeng til MK. Til sammenligning rykket Halsen ned i MKs avdeling i fjor med 26 poeng. 17 poeng mer enn det MK har nå. Med seieren til Sandefjord 2 er det nå 7 poeng opp til trygg plass. To poeng mindre enn det MK har tatt på 15 kamper. Det er 11 kamper igjen av sesongen, og mye skal gå MK sin vei hvis ikke dette ender med nedrykk. Det vil vært utrolig synd. Neste kamp for MK er lørdag 10.august mot Madla i Idrettsparken. Takk for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin søndag og sommer videre.
'91
På overtid. Slutt i Kristiansand. Sandefjord 2 slår Start 2 0-4.
'88
Haughom får sitt fortjente hattrick. Høksaas blir liggende etter scoringen, men kommer seg opp på beina. Førstnevnte er alt for god for 3.divisjon. Vil være et stort tap for et opprykksjagende Vidar om han skulle forsvinne til større klubber.
'82
MK får en god sjanse ved Abrahamsen. Vassenden med en god redning.
'79
Vidar nære på på et hjørnespark. Header ballen over.
'78
Bytter hos MK. Ut med Habib og inn med Ian Håkonsen. Ut også med Kydland, og inn med Amaldus Reme Lid.
'76
0-3 til Sandefjord 2.
'73
Mange sjanser på Ismaili i dag. Har ikke lykkes med å sette ballen i mål. Enda.
'71
Wigemyr Hagen nede for telling. Stopp i spillet.
'67
3-0. MK utspilt etter alle kunstens regler. Et fantastisk angrep av Vidar. Klikk klakk inne i 16-meteren. Haughom scorer sesongens enkleste mål. 3-0.
'65
Lavt tempo nå. Vidar har full kontroll på kampen.
'63
Helt hodeløs takling av Soteland. Fortjent gult kort. Hadde det vært orange kort i fotball, så var den definitivt i den kategorien.
'62
Sandefjord 2 dobler ledelsen borte mot Start 2.
'60
Hjørnespark til Vidar. Dessverre stor (divisjons)forskjell på lagene den første timen på Lassa.
'57
Sandefjord 2 har tatt ledelsen 0-1 mot Start 2. Skulle det resultatet stå seg, så er det 7 poeng opp til traff plass for MK. De tre sørlandslagene i avdelingen bekler de tre siste plassene i avdelingen.
'56
Ble ikke nevnt i stad, men Habib må stå over hjemmekampen mot Madla grunnet fire gule kort.
'55
Vinsjevik heldig som unngår et gult kort.
'51
Haughom alene med Høksaas. Nok en gang gjør sistnevnte en fantastisk beinparade. Returen redder Sira Hansen på strek.
'48
Fint spill fra MK. Bransder kommer alene med keeper. Skudd fra litt spiss vinkel går rett på keeper.
'47
Høksaas redder skudd fra Ismaili. Hjørnespark. MK får klarert.
'46
MK har gjort et bytte i pausen. Prelevic ut. Inn med Fredrik Soteland.
'46
Hjemmelaget tar avspark i 2.omgang
'46
Pause i Stavanger. Vidar leder 2-0. MK sin kampplan var klar. Ligge lavt og satse på noen kontringer. Det holdt i 20 minutter da Vidar gikk opp i ledelsen 1-0. Haughom som kunne hatt fem mål hvis ikke det var for en glimrende Høksaas hos MK, doblet ledelsen 10 minutter før pause. MK fikk en stor mulighet like før pause, men det står vel 12-1 i sjanser til hjemmelaget. Haughom skaper hodebry for stopperne Vinsjevik og Sira Hansen. Skapes mye på Vidar sin venstreside mellom Berentsen og Vinsjevik. Det står 2-0, men det kunne vært mye verre. Dermed må MK stå høyere. Viktig å få til en redusering før Vidar øker til 3-0.
'46
Høksaas gjør som mot Vidar på hjemmebane. Hindrer et flaut og stygt pauseresultat.
'42
Vidar kontrer. Haughom på farten igjen. Høksaas med nok en klasseredning. Holder MK inne i kampen nå.
'42
Skudd fra Abrahamsen. Enkelt for keeper.
'39
Gedigen mulighet for MK. Flytter spillere frem, og kombinerer fint. Kydland alene med keeper, men keeper gjør en meget god redning. Kommer raskt ut. Det kunne vært en vitamininnsprøytning for bortelaget, men Vassenden ville det annerledes.
'34
Der var han igjen, og denne gangen ender det med scoring. Innlegg fra høyresiden. Haughom står mutters alene, og kan heade ballen enkelt i mål. 2-0.
'32
Haughom konstant uromoment for hjemmelaget. Nok en gang må Høksaas gjøre en kvalifisert redning. Underlig at ikke Haughom spiller på et høyere nivå.
'29
Haughom nære på å doble ledelsen. Høksaas gjør en ny god redning. Hjørnespark for Vidar. Den blir ikke farlig.
'28
Sekunder etter scorer Vidar. Hæstad med en kontant avslutning lavt i lengste hjørne. 1-0
'27
MK sover på en frisparkvariant fra Vidar. Må gjøre en god keeperparade.
'26
Gult kort til Habib for å stoppe en overgang for hjemmelaget. Helt greit. Tidlig å få gult kort i en slik kamp.
'23
Hårfin offside på hjemmelaget. Hvis ikke hadde de vært alene med Høksaas. Bruker god tid på faste situasjoner også MK. Helt bevisst taktikk som er lagt.
'22
Avdelingens toppscorer Haughom på farten. Skyter et par meter til side for mål.
'21
Staal Jørpeland har tatt ledelsen 0-1 borte mot Pors.
'20
Sjelden har vel begrepet «parkere bussen» passet bedre. MK satser på kontringer. Ellers ligger de svært lavt.
'17
MK kontrer ved Wiig Hagen. Setter fart på en litt sleip gressmatte. Får til en slags avslutning, men er presset i det skuddet blir tatt. Burde nok ha spilt Brandser som ble med på kontringen.
'14
Vidar får hjørnespark. Elendig slått. Går over alt og alle. Femmeter til MK.
'10
MK ligger svært lavt i starten av kampen.
'5
Vidar nære på 1-0. Skudd fra 25 meter som smeller i tverrligger.
'3
Skjedd lite i åpningsminuttene.
'1
MK tar avspark, og kampen er i gang. Ikke akkurat fullsatt en søndag i fellesferien.
'0
Lagene entrer banen på Alustar Arena. En gressmatte som ikke er i nærheten av man har i Idrettsparken. Vidar i helrødt. MK i grønt og hvitt. Dommertrioen i sort. Høksaas og Aanonsen prater med dommerne før kampen.
'0
Hjemmelaget stiller med følgende 11: Vassenden; Hovland, Kolnes, Aanonsen(K) Scheffler, Remme, Hesby, Gramstad, Hæstad, Ismaili, Haugom. Benk: Schou-Andreassen, Soma, Håvarstein, Marchewka, Vaaland, Hodnefjell, Iversen, Eiriksson, Karlsen.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas (K); Kjetil Berentsen, Isak Vinsjevik, Tobias Sira Hansen, Frede Kydland; Alf Marius Abrahamsen, Behzad Habib, Marius Wigemyr Hagen; Dejan Prelevic, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser. Benk: Heine Danielsen Møll, Stein Ove Abrahamsen, Inge Nilsen(!), Fredrik Soteland, Ian Håkonsen.
'0
Vi kommer tilbake 12:45 med lagoppstillinger til begge lagene.
'0
Norsk Tipping levner MK få sjanser i dagens kamp. MK har aldri vært en større underdog på oddsen noen gang. Oddsen var faktisk lavere for seier mot Start i cupen enn den er i dagens kamp. Setter du 100 kroner på seier til hjemmelaget får du utbetalt 113 kroner (1,13) i odds. Setter du det samme på MK, og bortelaget vinner får du utbetalt 945 kroner (9,45) i odds.
'0
MK på sin side må klare seg uten forrige kamps tomålsscorer Isac Karlsen. Han soner karantene for fire gule kort. Kjetil Berentsen er tilbake i troppen, og vil fort bekle høyrebacken i dagens kamp.
'0
Hjemmelaget har 10 seirer og 4 tap så langt denne sesongen. Ganske oppsiktsvekkende at Vidar ikke har spilt én uavgjort på 14 kamper. Alle tapene er kommet på bortebane. Vidar ligger fem poeng bak serieleder Pors med like mange kamper spilt.
'0
Det er en gjeng med selvtillit som drar vestover i dag. MK tok en svært viktig seier med 3-2 over Start 2 for en uke siden, men de møter et hjemmelag som har til gode å avgi poeng på hjemmebane så langt denne sesongen.
'0
God søndag, og hjertelig velkommen til livedekning mellom Vidar og MK. Kampstart i Stavanger er klokken 14:00.

Kommer