'32
Mål
'47
'95
Da er kampen over. Hinna vinner fullt fortjent 2-0. Bunnsolid defensivt, og slipper MK til få farligheter. For bortelagets del var dette fort årsverste. Svært lite som stemte. Både som lag og individuelt. Viktig å vinne neste kamp, slik at man ikke blir involvert i en potensiell bunnstrid senere i høst. Neste kamp er hjemme mot Viking 2 lørdag 9.oktober. Kampstart er 15.00. Vi takker for at du fulgte liveoppdateringen til mk.no. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'90
Det legges til fire minutter.
'89
Mæle forsøker seg på et skudd. Høksaas må gi den til hjørnespark.
'89
Spillerbytte på Hinna. Leonidas går ut og inn kommer Gowran.
'85
Nytt hjørnespark til MK. Hinna klarerer.
'83
Mæle gjør alt riktig i forkant. Kommer alene med keeper, men lukker øynene. Skyter dermed rett på keeper Høksaas.
'81
Kampens beste angrep i det 81.minutt av MK. Ender med at Kvinen sender av et skudd. Keeper gir til hjørnespark. De faste situasjonene har vært for svake. Så også den.
'78
Hjørnespark til MK. Fagnastøl får hodet på den, men headingen går til side for mål.
'74
Berge Ohm får en god mulighet til å avgjøre denne kampen, men skuddet går over. Halvminuttet etterpå er samme mann frempå, men skuddet går utenfor denne gangen.
'72
Spillerbytte på Hinna. Ut går Fredheim og inn kommer Andreas Eiane.
'71
Spillerbytte på MK. Tyler ut og inn kommer Fredrik A. Soteland. Legger om til tre bak. Alle eggene i kurven nå.
'70
Det ser ut som hjemmelaget begynner å bli litt slitne. MK står høyt. Da er det en fare for kontringer i mot, men den risikoen må bortelaget ta nå, dersom man skal få med seg noe fra denne kampen.
'68
Svaret på det er nei. Skyter en meter utenfor mål.
'68
Frispark til MK. 18 meter fra mål. Peder Dovland og Gregar Eliassen står ved ballen. Skal vi få en redusering da?
'66
Skudd fra Sawa fra distanse. Keeper gir til hjørnespark. På den blir MK avblåst for offside. Svært lite som har fungert i denne kampen når vi er halvveis i 2.omgang.
'63
MKs toppscorer Peder Dovland har fått svært dårlige arbeidsvilkår i denne kampen. Stopperduoen til Hinna har passet godt på avdelingens målmaskin.
'57
Bytte på MK. Ut går Leif Isak Vinsjevik. Inn kommer Magnus Aamodt.
'52
En svært misfornøyd og oppgitt MK-trener Frank Våge Skårdal på sidelinjen. Misfornøyd med presset og intensiteten til bortelaget.
'47
Marerittåpning på 2.omgang for MK. Leonidas får stå helt umarkert i feltet. Bredsider ballen enkelt i mål. 2-0.
'46
Spillerbytte på MK i pausen. Ut har Alf Marius M. Abrahamsen gått. Inn kommer Enlil Sawa.
'46
2.omgang sparkes i gang.
'45
Da er det pause i Stavanger. Det mest positive med denne omgangen for bortelaget er at det bare står 1-0. Har skapt svært lite. I tillegg har de aller fleste innlegg vært for upresise. Håper og tror på bedring i 2.omgang.
'40
Stygt balltap fra Callum Tyler når MK forsøker å spille seg ut bakfra. Mæle får ballen og kommer alene med keeper. En meget god redning av Bård Høksaas gjør at det ikke står 2-0 i Stavanger.
'39
MK vinner et frispark i nærheten av hjørneflagget. Eliassen skal ta den. Meget svakt slått.
'32
Leonidas får ballen på høyrekanten. Legger flatt inn til Simen Melhus som enkelt setter inn 1-0 til hjemmelaget.
'28
Frispark til MK. Gregar Eliassen slår den inn. Callum Tyler med bortelagets største sjanse. Blåser ballen utrolig nok over fra 6-7 meter.
'26
Fint angrep av Hinna. Petter Fredheim vipper ballen elegant over Callum Tyler. Fra 10 meter skyter han himmelhøyt over.
'23
Bølger frem og tilbake nå. Vinsjevik finner Dovland. Skuddet hans blir blokkert. Hjørnespark.
'23
Bård Høksaas står langt ute. Hinna vinner ballen og Torp Holt prøver seg på en lobb fra distanse. Går like utenfor.
'21
Nytt hjørnespark til MK. Bendik Valand blir presset i avslutningsøyeblikket. Ballen går over.
'19
Gregar Eliassen får frispark. Peder Dovland skal slå den inn i feltet. Prøver å nå Tor Olve Fagnastøl på bakerste stolpe, men 46-åringen rekker ikke ballen.
'16
Hjørnespark til MK. Gregar Eliassen skal slå den innoverskrudd. Hinna klarerer.
'15
Hjemmelaget har fått tre hjørnespark på rad. Skudd fra hjemmelaget som går via en MK-spiller og like utenfor. Kampens største sjanser har nå hjemmelaget hatt.
'13
Silalahi feller Berge Ohm. Frispark til hjemmelaget på hjørnet av 16-meteren. Skudd fra samme mann som skaffet frisparket. Forsøker seg på et skudd i nærmeste hjørne. Høksaas slår til hjørnespark. Klabb og babb i feltet. Nytt hjørnespark til Hinna.
'10
Hjemmelaget har ikke fått til noe som helst de første ti minuttene. Bortelagets keeper Bård Høksaas har vært borte i ballen en gang.
'7
MK forsøker å etablere et press på Hinna sin banehalvdel. Vinner noen innkast høyt oppe i banen, uten at det skjer noe farligheter ut av det.
'4
MK spiller seg fint ut bakfra. Ballen ender opp hos Alf Marius Abrahamsen, men innlegget er upresist.
'2
MK triller ball på egen banehalvdel de første minuttene.
'1
Kampen er i gang.
'0
Solfylt på arena. 15 grader og halvskyet pent vær. Det blåser på vestlandet. Ingen oddsbombe det akkurat. Hinna i røde drakter. MK i sine sedvanlige grønne drakter. Bortelaget med sorte shorts for anledning siden hjemmelaget bruker hvite shorts.
'0
Hinna stiller med følgende lag: Gjesteland; Føyen, Gregerechi, Berger Lillehammer, Pettersen; Holt, Ohm, Mæle, Fredheim; Leonidas, Melhus. På benken sitter Billington, Assad, Gowran, Selås, Arnesen, Sandland og Eiane.
'0
Hjemmelaget sin tropp er ikke registrert på fotball.no sine nettsider i skrivende stund. Vi kommer tilbake med lagoppstillingen til Hinna når det nærmer seg avspark.
'0
MK stiller med følgende lag i en 4-3-3 formasjon: Bård Høksaas; Callum Tyler, Bendik Valand, Tor Olve Fagnastøl, Gregar Eliassen; Almin Dacic, Anders Kvinen, Leif Isak Vinsjevik; Alf Marius Melhus Abrahamsen, Peder Dovland (C) Samuel Silalahi. På benken sitter Martin Østland, Stein Ove Abrahamsen, Enlil G. Sawa, Magnus Aamodt og Fredrik A. Soteland
'0
MK må klare seg uten sentrale spillere som Sivert Hansen (karantene i to kamper etter rødt kort mot Sola), Tobias Aanensen (skade) og Simon Valand (skade). Det fører til en del omrokeringer på bortelaget.
'0
MK på sin side har ikke tatt en trepoenger siden 4.september i fjerde serierunde. Hinna må slås i dag om man skal hekte seg på i opprykkskampen. Fire poeng bak tabelleder Vindbjart i en meget tett og spennende avdeling.
'0
MK tar nok en gang turen til Rogaland for en ny bortekamp. Denne gangen er det Hinna som er motstander. Hjemmelaget står med fem poeng etter åtte kamper. 1-2-5 er beholdningen til laget sør for Stavanger sentrum.