'65
Mål
'73
'90
Da var det slutt på Sparebanken Sør Arena. Det ender 2-2. MK hadde en meget svak 1.omgang, og Start 2 leder fortjent 2-0 til pause. I 2.omgangen kommer MK mer med. Dovland scorer to. Alt i alt et rettferdig resultat, men MK kunne tatt med seg alle poengene. Neste hjemmekamp er førstkommende lørdag. Hjemme mot Donn klokken 15.00. Takk for at du fulgte denne oppdateringen. Ha en fin søndag videre!
'90
Gult kort til Omland. Blir avblåst for offisde, og skyter bort ballen.
'89
En enorm redning av Torkildsen. Aanesen header, men en strålende redning av hjemmelagets keeper hindrer 2-3.
'88
MK får en dødball. Den skal svinges inn fra Dovland. Forferdelig svakt slått.
'87
Spillerbytte på Start 2. Gregersen ut og inn kommer Strømland Lien.
'87
Dovland får ballen på hjørnet av 16-meteren. Avslutter, men skudd like til side for mål. Et lag på banen nå.
'85
Gult kort til Isak Vinsjevik. Kommer for sent inn i en duell.
'81
Frispark til MK. 25 meter fra mål. Aanensen og Vinsjevik står ved ballen. Skuddet går i muren og til hjørnespark. Ender med femmeter til hjemmelaget.
'78
To gigantsjanser til MK. Den siste større enn den første. Start 2 skal forsøke på utspilling bakfra. Det oppfatter MK. Vinsjevik får en stor mulighet. Skuddet stryker stolpen. Der burde det vært 2-3.
'76
Spillerbytte på Start 2. Nahiry ut og inn kommer Bo André Larsen.
'76
Tøff duell med Isac Karlsen og Martin Østland. Blir dømt frispark til sistnevnte.
'73
2-2. Dovland setter den sikkert. 2-2 på Sparebanken Sør Arena
'73
Isac Karlsen feller Marius Hagen. Straffe til MK!
'72
Stor mulighet til MK. Aanensen får ballen på 16 meter, men Start 2 blokkerer til hjørnespark. Den blir det ikke noe farlig ut av.
'71
MK gjør to spilerbytter. Ut går Bendik Valand og Callum Tyler. Inn kommer Samuel Silalahi og Isak Vinsjevik. MK legger om til tre bak.
'68
Bytte på Start 2. Huchon ut og inn kommer Framnes.
'65
Så scorer MK! Aanensen med fint driv på midten. Spiller frem Dovland. Avslutningen er svak, men keeper Torkildsen fomler den ballen i mål. 2-1.
'61
Gult kort på Gregersen som river ned Anders Kvinen.
'59
Valand skyter fra hjørnet av 16-meteren. Rett på keeper Torkildsen.
'56
MK dominerer banespillet, men har ikke skapt de store mulighetene til nå i 2.omgangen.
'54
Nytt hjørnespark til MK, men bortelaget har ikke skapt like mye trøbbel på dødballer som de har gjort i foregående kamper.
'51
Hjørnespark til MK. Hjemmelaget får til slutt klarert.
'50
Omland får ballen på høyrekanten. Legger inn til Eliassen som får en fot på ballen, men blir ikke noe av det. Bortelaget startet omgangen klart best. Er lov å håpe på en tidlig scoring.
'46
MK roper på straffe når Marius Hagen går ned, men dommer vinker spillet videre.
'46
2.omgang i gang.
'
MK-spillerne er kommet ut på banen. Klare for 2.omgang. Endre Omland inn og Arian Gundersen ut.
'45
Pause på Sparebanken Sør Arena. Det mest positive med denne omgangen er at MK fremdeles har mulighet til å snu dette. Fått til svært lite mot et hjemmelaget som har vært på fra start. Det samme kan vi ikke si om MK. Det er lov å håpe på bedring i 2.omgang. 2-0 i Kristiansand.
'45
En enorm mulighet til MK. Østland med et langt utkast. Dovland får tak på den. Spiller den enkelt til Arian Gundersen. Han får et dårlig touch når han kommer alene med Torkildsen. Det er nok til at Start-keeperen får til en benparade.
'44
Frustrerte MK-spillere nå. Har fått til ekstremt lite i denne omgangen. Også en del frustrasjon over dommer.
'43
Gult kort til Tyler etter en duell med Huchon.
'40
Er det for tidlig på dagen for kamp? Start 2 spiller seg enkelt i gjennom MK-forsvaret. Svela gjør ingen feil alene med keeper. 2-0.
'37
Hjørnespark til MK. Innoverskrudd fra Aanensen denne gang. God avlevering Bendik Valand får luggen på den, men går noen meter til side for mål.
'36
Stygt balltap fra Aanensen. Start 2 får en overgangsmulighet. Skuddet fra Nahiry er svakt. Går rett inn i klypene til Østland.
'35
Nytt skudd fra Dovland, men fyrer med løskrutt. Bortelaget mer med i kampen nå.
'33
Dovland med et skudd fra 20 meter. Torkildsen holder ballen i fast grep. Får ikke noe trøkk i skuddet der Dovland.
'32
Gregar Eliassen med et stikk til en av Start 2 spillere når han mener det er overspilling i en situasjon. "Du kommer ikke inn på A-laget hvis du skal være slik".
'31
Hjørnespark til MK. Bortelagets første i kampen. Torkildsen er fint ute og får ballen unna.
'27
Derviskadic gjør mye rett. Tråkler seg inn i 16-meteren, men skuddet er svakt. En som også har vært svak den første snaue halvtimen er Martin Østland. Treffer lite på pasninger og utspill.
'23
Start 2 tar ledelsen. Hjemmelaget får et frispark som MK ikke får klarert ordentlig. Isac Karlsen får drømmetreff og smeller ballen i nettet. 1-0.
'18
Sjelden feilberegning av Sivert Hansen. Callum Tyler ordner opp for stopperkollegaen. Start 2 vinner et hjørnespark, men det ender med et skudd langt til side for mål.
'16
MK vinner et frispark i god posisjon. Aanensen skal ta det. Det stryker stoleperota, men det ser ut som Torkildsen har god kontroll på skuddet.
'12
En enorm mulighet for MK. Marius Hagen får ballen, og legger inn til Bendik Valand. Han skyter på uforståelig vis over fra 5 meter. Der burde MK ledet kampen.
'11
MK-trener Frank Våge Skårdal tydelig oppgitt over manglende press. Hjemmelaget som har startet best.
'8
Start 2 vinner et hjørnespark. Det blir ikke noe av, men et småfarlig skudd fra Ujkani. En meter utenfor Martin Østlands stolpe.
'7
Isac Karlsen blir klippet ned av Gregar Eliassen. Soleklart frispark til hjemmelaget.
'6
Trompetist Tor Helge Løseth har også tatt turen til Sparebanken Sør Arena. Det høres på en så og si tom stadion.
'5
Almin Dacic viser fine detaljer på midten. Får lagt ut til Arian Gundersen, men innlegget er for upresist.
'3
Fint spill fra Start 2. Nahiry legger hardt inn, men Østland leser den fint.
'1
Vi er i gang.
'0
Start 2 på sin side stiller et meget ungt lag.
'0
Lagene er ute på banen, og vi er straks klare for avspark.
'0
Østland Kvinen-Hansen-Tyler-Eliassen Dacic-Aanensen (C)-B.Valand Hagen-Dovland-Gundersen Benk: Høksaas, Omland, Aamodt, Abrahamsen, Vinsjevik, Silalahi, Abrahamsen, Soteland
'0
Det var ikke bare på SSA at det var farlig å lede 2-0 på hjemmebane i går. Også på Moseidmoen tapte Vindbjart 2-3 etter å ha ledet nettopp 2-0 mot Staal Jørpeland. Ved seier går MK forbi Vindbjart. Samme poengsum (13 poeng), men bedre målforskjell.
'0
MK kan igjen gjenerobre tabelltopp med seier borte mot Start 2. A-laget spilte kamp i går, og skal spille kamp igjen onsdag. I følge trener Holmgren vil hjemmelaget stille med et ungt lag.