'61
Mål
'90
'90
Da er det over i Idrettsparken. MK vinner 4-0 over Madla etter scoringer av Peder Dovland (2), Sivert Hansen og Leif Isak Vinsjevik. En meget solid forestilling av hjemmelaget. Det kunne gjerne vært flere mål, men 4-0 er meget solid. Vi ønsker Madla god tur hjem. Neste kamp for MK er borte mot Start 2 neste søndag på Sparebanken Sør Arena. Der er det kampstart 12.30. Neste hjemmekamp er om 14 dager. Da er motstander Donn fra Kristiansand. Kampstart er 15.00.
'90
Kampens store spiller Peder Dovland får ballen på høyrekanten. Runder av et par Madlaspillere, og sender ballen lekkert videre til Isak Vinsjevik. Han setter ballen kontrollert i nettet. 4-0.
'88
Spillerbytte på Madla. Erland ut og inn kommer Rossavik
'86
Ut går Anders T. Kvinen og inn kommer Simon Valand. 3-5-2 formasjon de siste minuttene med Dovland og S.Valand på topp.
'85
Dovland spilles i gjennom, men denne gangen er Nilsen fint ute som sweeper.
'81
Spillerbytte for Madla. Ut går Talge. Inn kommer Wasbø.
'79
Ut gikk også Bendik Valand. Inn kommer Gregar Eliassen.
'79
Spillerbytte på MK. Ut Arian Gundersen og Callum Tyler. Inn kommer Samuel Silalahi (født 2005) og Tor Olve Fagnastøl (født 1975).
'76
Hjørnespark til MK. Frispark til Madla. Bør nevnes at dødballene til Aanensen har hevet seg betraktelig i kvalitet utover i kampen.
'71
Dovland får ballen på venstre side. Legger inn. Omland strekker seg så lang han er, men får ikke helt kontroll på ballen. Får krampe og blir byttet ut. Isak Vinsjevik kommer inn.
'66
Spillerbytte på Madla. Sund går ut. Inn kommer Marchewka.
'61
Nytt hjørnespark for MK. Innoverskrudd fra Aanensen. Strålende slått av kapteinen. Sivert Hansen sklir ballen i mål fra kloss hold. 3-0.
'56
Hjørnepark til MK. Aanensen skal slå den. Den klarerer Madla.
'55
Nilsen er i ferd med å gjøre det helt store en gang til, men Omland får ikke kontroll på ballen. Åpenbart preget av feilen han gjorde for to minutter siden.
'54
En gedigen tabbe av Nilsen. Han skal gjøre som Bjørn Arild Hovstøl i sine glansdager. Nemlig å dra av spissen. Det klarer han overhode ikke. Dovland snapper ballen og går ballen i mål. 2-0!
'53
Hinna utlignet etter 96 minutter hjemme mot Vindbjart. Det ble 2-2 i den kampen. Et resultat som passer hjemmelaget perfekt. Venndølene sitt første poengtap for sesongen.
'51
Et lag på banen de første fem minuttene. Hagens skudd blir blokkert. Nytt hjørnespark fra Aanensen. Utoverskrudd denne gangen. Sivert Hansen får foten på den, men ballen går like over mål.
'50
Anders Kvinen kompromissløs i duell med Jørgensen. Sistnevnte blir liggende litt i gresset, men kommer seg opp og spillet fortsetter.
'48
MK skyter ut av startblokkene. Nytt hjørnespark. Keeper Nilsen plukker den enkelt. Varierende kvalitet på dødballene til Aanensen så langt. Fra fantastisk til elendig.
'46
2. omgang i gang. MK får et tidlig hjørnespark. Glimrende slått av Aanensen. Helt utrolig at ikke Sivert Hansen header den i mål fra 1,5 meter.
'45
Da er det pause i Idrettsparken på stillingen 1-0. MK tok tidlig ledelsen ved Peder Dovland. Etter dette får Madla en meget stor mulighet som blir reddet på streken. Alt i alt har hjemmelaget vært best, og burde ledet med mer enn et mål. Blant annet brant målscorer Dovland et straffespark.
'45
Skudd fra Marius Hagen på hjørnet av 16-meteren. Hjørnespark til MK. Det renner ut i sanden.
'43
Innlegg fra høyre av Sund. Kvinen gjør en svak markeringsjobb. Skudd fra Jørgensen som Martin Østland må gi hjørnespark på. Det påfølgende hjørnesparket er svakt.
'40
Hjørnespark til MK, men Madla får frispark. Dommer er svært petimeter på hvor frisparkene skal tas.
'39
Marius Danielsen prøver lykken fra 35 meter. Østland gir retur, men ingen spillere er der på returen.
'35
Svakt straffespark av Peder Dovland. Keeper Nilsen holder den i fast grep. Fremdeles 1-0 i Idrettsparken.
'35
Straffe til MK. Soloraid fra Peder Dovland. Får et billig straffespark.
'32
Marcus Larikka med skudd fra spiss vinkel. Reddes enkelt av Martin Østland.
'31
Nostalgi i parken når trompetist Tor Helge Løseth gjør comeback. Legger vi til Arne Tobiassen sine MK-rop, så er dette som i storhetstida til MK.
'28
To store muligheter for MK, men verken Dovland eller Hagen klarer å sette ballen i mål. Sistnevnte til Hagen er stor. Litt under press, så blåser han ballen over fra tre meter.
'25
Madla forsøker å angripe på høyresiden. MK sin venstreback Arian Gundersen er mer offensiv enn sin backkollega Kvinen, og gir igjen en del bakrom. Madla har til nå vært for upresise i pasningsspillet.
'24
Vindbjart har snudd kampen. 1-2 borte mot Hinna.
'22
Markus Tunge blir frustrert. Tupper ballen bort når Almin Dacic får frispark. Dommer gir bare tilsnakk til Tunge. En situasjon som hadde gitt gult kort senere i kampen.
'21
Mye stillingskrig i kampen for øyeblikket. Ingen av lagene som kommer til noen sjanser.
'16
MK-trener Frank Våge Skårdal maner til mer tempo i ball. Skjedd svært lite etter Jørgensen sin sjanse.
'8
Jørgensen slår en glimrende corner. Det reddes på strek. Stor sjanse for bortelaget.
'8
Madla får hjørnespark.
'4
En glimrende pasning fra Aanensen som finner Peder Dovland. Forsvaret til Madla er vidåpent. Dovland gjør ingen feil alene keeper og runder Nilsen enkelt, og setter den i tomt bur. 1-0 til MK!
'3
Jevnspilt de tre første minuttene.
'1
Vi er i gang.
'0
Lagene entrer Idrettsparken. 5 minutter til kampstart.
'0
To kamper i samme avdeling hadde kampstart 14.00. Der er det nå pause. Hinna leder 1-0 hjemme mot Vindbjart som MK tapte mot i forrige hjemmekamp. Åkra leder 1-0 hjemme mot Brodd.
'0
Det er ingenting å si på forholdene i Idrettsparken. En helt strøken gressmatte. 18 grader og sol fra skyfri himmel.
'0
Bortelaget stiller med følgende lag: Markus V. Nilsen, Ståle S. Haugen, Linus F. Salomonsen, Marius Danielsen, Marcus Larikka, Markus B. Tunge, Christoffer Talge (C), Martin Sveingard, Jacob Jørgensen, Lars Sund, Preben Erland. På benken sitter Trym Voll, Adrian B. Wasbø, André T. Rossavik og Norbert Marchewka.
'0
For den observante, så må hjemmelaget håpe at Martin Østland unngår både skade og rødt kort i denne kampen da MK ikke har noen reservekeeper. Det blir i så fall Tor Olve Fagnastøl sin jobb.
'0
MK XI (4-3-3) Martin Østland, Anders T.Kvinen, Sivert Hansen, Callum Tyler, Arian Gundersen, Alim Dacic, Tobias Aanensen (C), Bendik Valand, Endre Omland, Peder Dovland, Marius Hagen. På benken sitter Tor Olve Fagnastøl, Simon Valand, Leif Isak Vinsjevik, Gregar Eliassen og Samuel Silalahi.
'0
MK tar i mot Madla til kamp i Idrettsparken. Laget fra Stavanger ligger på 11.plass med en kamp mindre spilt enn MK. Blåtrøyene sin eneste seier var 2-3 borte mot Vidar. MK på sin side har bare tatt et poeng på sine to siste kamper. Troppen ser langt bedre ut i dag.