'48
Mål
'94
'96
Der er det slutt i Idrettsparken, og det blir tap for MK. 2-3. MK sine spillere og trenere er borte hos dommer for å høre om straffesituasjonen. Den så billig ut fra der undertegnende satt. Uansett vinner bortelaget, og er nå fire poeng foran MK på tabellen. Det er viktig å påpeke at bortelaget stiller sitt sterkeste lag så langt denne sesongen. MK på sin side gjør en meget god hjemmekamp, men som mot Tønsberg forrige helg, så ender det med null poeng. MK sine scoringer kom ved Nicolai Aas og Marius Wigemyr Hagen. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen her på mk.no. Neste kamp for MK er hjemme mot Sarpsborg 08. Det er allerede førstkommende lørdag. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15.00. Ønsker alle en fin kveld videre.
'95
Gult kort til Sawo da han hindrer MK å ta et tidlig frispark.
'94
2-3. Sawo setter den kontrollert i mål.
'93
Nicolai Aas er for tøff i ryggen i følge dommer. Gult kort.
'93
Og der dømmer dommeren straffespark til Start 2 tre minutter på overtid. Den kan absolutt diskuteres.
'90
Inne i det 90.spilleminutt.
'86
Dobbeltbytte på MK. Wiig Hagen og Damman ut. Inn kommer Osestad og Frajdenrach.
'86
Reinhardsen går ut, og inn kommer Nahiry.
'85
Avslutning fra Melhus Abrahamsen. Svakt skudd som går rett på keeper.
'83
Kydland nede for telling, men kommer seg på beina igjen. Blir fort lagt til fem minutter her. Trenertrioen til MK diskuterer heftig på sidelinja hva taktikken blir de siste minuttene av kampen. På papiret bør MK være fornøyd med et poeng her, men mulighetene for å ta alle poengene er så absolutt tilstede.
'80
Gult kort til Kydland når han stopper Eftevaag. Førstnevnte har spilt seg veldig opp i kampen etter en trøblete åpning på kampen.
'77
Vi er inne i det siste kvarteret av kampen. Litt frustrasjon på hjemmelagets trenerbenk over at dommer gir bortelaget noen billige frispark.
'76
Spillerbytte på bortelaget. Ut med Svela, og inn kommer Eftestad Nilsen.
'74
Det er mange trøtte bein på MK sitt lag nå. Stray Tjaum med et lekker mottak, og skaffer frispark til hjemmelaget. Kaptein Aanensen skal slå den inn. Sivert Hansen stusser ballen på bakre stolpe. Nicolai Aas skyter rett på keeper. MK vinner tilbake ballen. Innlegg, og Stray Tjaum skal bare sette hode til den, men han bommer. Enorme muligheter for MK.
'68
Cresswell forsøker seg på et skudd fra distanse. Går et godt stykke til side for mål.
'67
Spillerbytter på MK. Ut med Arian Gundersen og Marius Wigemyr Hagen, og inn kommer Fredrik Soteland og Fredrik Stray Tjaum. Sistnevnte har ikke spilt fotball på dette nivået siden 26.oktober 2019.
'64
Spillerbytte på MK. Ut går Jesper Ørner Pettersen, og inn kommer Daniel Folserås Berglund. Førstnevnte får en high five med Mykland på vei ut av gresset.
'58
Ikke skjedd så mye i kampen etter utligningen til bortelaget.
'54
Spillerbytte på Start 2. Ut går Dashaev, og inn kommer Strømland Lien.
'48
Der utligner Start 2 til 2-2. Richardsen får ballen på høyrekanten og smeller ballen i lengste hjørne. En tung start på 2.omgangen for hjemmelaget MK.
'46
Start 2 har foretatt et spillerbytte i pausen. Ut med Nkubri, og inn har Richardsen kommet.
'46
2.omgang settes i gang av hjemmelaget.
'46
Spillerne entrer gressmatta på nytt. Dette er 45 svært viktige minutter for begge lag.
'47
Da er det pause i Idrettsparken. MK leder 2-1 over Start 2 til pause. En meget underholdene kamp der bortelaget kom best i gang. De gule og svarte fra Kristiansand fikk også den første scoringen da Cresswell bøyde et frispark vakkert i nærmeste kryss. MK angriper umiddelbart og en meget positiv Wigemyr Hagen skaffer MK et straffespark etter at keeper klippet han ned. Nicolai Aas var sikker fra 11 meter. Drøyt 10 minutter senere var Wigemyr Hagen på farten igjen. Parkerer Frobenius, og setter ballen enkelt forbi keeper. En meget god 1.omgang av MK. Vi håper det fortsetter i 2.omgang.
'47
MK med en stor mulighet på slutten av 2.omgang. Robstad bommer på en klarering. Ballen spretter til Wigemyr Hagen, men han får ikke avsluttet fra 10 meters hold. Tenk hvilken boost det hadde vært med å øke til 3-1 der.
'44
MK styrer det meste av det som skjer i Idrettsparken nå. Sivert Hansen og Nicolai Aas har vært meget solide.
'36
Voldsom hodeduell mellom Aanensen og Frobenius. Sistnevnte blir liggende, men kommer seg raskt på beina igjen. Begge lags spillere tar seg litt vann denne vakre septemberettermiddagen. Spillet er i gang igjen.
'35
Frispark til Start 2. Eftevaag som har kommet seg fra smellen skal legge den inn. Det ender med en god mulighet til bortelaget, men skuddet går like til side for mål.
'33
MK har snudd kampen. Marius Wigemyr Hagen setter fart og alene med keeper gjør han ingen feil. Triller ballen elegant til side for keeper. 2-1! Løper totalt i fra Frobenius der.
'32
Levi Eftevaag sliter med en skade, og det er satt tre spillere fra bortelaget i oppvarming.
'31
Godt bygget opp angrep av hjemmelaget. Gundersen legger inn til Melhus Abrahamsen. Headingen går til side for mål.
'29
Det er et hjemmelag som virkelig har tatt opp hansken. Tar for seg i duellene. Trenertrioen Abrahamsen, Fagnastøl og Larsen maner hjemmelaget til innsats.
'27
Frispark til Start 2 på hjørnet av cornerflagget. Sawo faller i duell med Hansen. MK får klarert.
'22
Start 2 vinner et hjørnespark. MK får klarert, men bortelaget vinner innkast høyt i banen.
'20
Keeper Johnsen feller Hagen i forkant av straffesituasjonen og får et gult kort.
'20
Keeper går riktig vei, men straffesparket til Nicolai Aas er satt hardt til venstre for keeper. 1-1 i Idrettsparken, og MK svarer umiddelbart.
'19
Vannvittig raid fra Marius Wigemyr Hagen. Han forserer forbi noen spillere. Han rekker akkurat å få et touch på ballen før Johnsen feller han. Straffespark til MK.
'17
Frispark til Start 2 i meget farlig posisjon. 17 meter. Fire MK-spillere i mur. Cresswell skal ta det. Han bøyer det frisparket over muren og i krysset. 0-1. Et perfekt frispark. Lite å gjøre med det for keeper.
'16
Skudd på halvvolley fra Aanensen. Ikke i nærheten av å treffe mål. Litt i ubalanse der kapteinen.
'14
Det er Eftevaag som har skapt farlighetene til bortelaget. Vinner et hjørnespark. Kydland har ikke hatt en veldig god start på kampen. Heading fra Gregersen, men over mål.
'13
Levi Eftevaag med nytt skudd. Denne gangen rett på Høksaas.
'11
MK har absolutt vært på høyde med bortelaget etter de 10 første minuttene av kampen.
'7
Arian Gundersen med et skudd langt til side for mål. Mykland holder seg til hodet. Tydeligvis misfornøyd med presspillet til bortelaget.
'6
Langskudd fra Damman. Keeper fanger sin egen retur som han gir på skuddet.
'5
MK vinner et frispark midt på bortelagets banehalvdel. Start 2 får klarert.
'4
Ikke overraskende er det Start 2 som har mye ball innledningsvis. Kunne fort kjempet i toppen av 2.divisjon et slikt mannskap som gjestene stiller i dag.
'1
Levi Eftevaag med en gedigen mulighet for gjestene før det er spilt 30 sekunder. MK får avklart på strek.
'1
Vi er i gang med kampen. Start 2 som tar avspark.
'0
Spillerne entrer Idrettsparken som bader i sol. MK i grønt og hvitt og Start 2 i gult og svart.
'0
Reinhardsen som har vært en av Starts sine beste spillere i OBOS-ligaen den siste måneden spilte ikke gårsdagens kamp borte mot Raufoss da han hadde vært på besøk i Sarpsborg tidligere i uka. Vraket i Raufoss, men klar for å spille kamp i Idrettsparken i dag.
'0
Bortelaget Start 2 stiller en meget slagkraftig ellever: Johnsen; Reinhardsen, Dashaev, Frobenius, Robstad, Gregersen, Nkubiri, Cresswell, Svela, Eftevaag, Sawo. På benken sitter Nilsen, Richardsen, Østhus, Nahiry, Abdalhalim, Andersen og Strømland Lien.
'0
MK stiller med følgende 11:
Bård Høksaas; Frede Kydland, Nicolai Aas, Sivert Hansen, Arian Gundersen; Tobias Aanensen, Sebastian Damman, Alf Marius Abrahamsen, Jesper Ørner Pettersen, Marius Hagen, Mathias Wiig Hagen. På benken sitter Magnus Kolstad Varhaug, Jesper Nodland Frajdenrach, Daniel Folserås Berglund, Daniel Ekeland Osestad, Erlend L. Jahnsen, Fredrik Soteland og Fredrik Stray Tjaum.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger klokken 14.45.
'0
Etter dagens kamp er MK sine gjenværende kamper som følgende: Sarpsborg 08 2 (H), Fredrikstad 2 (B), Pors (H), Vindbjart (B), Express (H). Det vil si at MK møter andrelag i tre kamper på rad. Sarpsborg 08 2 og Fredrikstad 2 er ikke i samme poengnød som dagens motstander Start 2 er.
'0
Det var få resultater som gikk MK sin vei i går. Både Vindbjart (6-1) og Randesund (5-1) vant sine kamper mot henholdsvis Halsen og Urædd. Dermed er MK på nedrykksplass før dagens kamp med 20 poeng. Start 2 ligger et poeng foran MK på tabellen med sine 21 poeng.
'0
MK tapte knepent 1-0 borte mot Eik Tønsberg i forrige serierunde. Motstanderlaget Start 2 vant på sin side 0-3 borte mot Urædd etter at de gule og svarte stilte med flere A-lags spillere i startelleveren. Så vil også være tilfelle i ettermiddagens kamp.