'51
Mål
'90
'95
Der er det over i Idrettsparken. MK vinner 3-1. En kamp preget av mye dueller. Etter 1-1 til pause er det bortelaget Urædd som kom best ut etter pause. Personlige feil i det bakre leddet til Urædd gjør at MK mot spillets gang får en tidlig 2-1 scoring i 2.omgang. Etter dette jager Urædd en utligning. Dette skaper rom for hjemmelaget som kontrer ved flere anledninger. To minutter før slutt får MK straffespark. Peder Dovland sikrer tre meget viktige poeng for hjemmelaget. Med dagens seier klatrer MK opp til sjuende plass på tabellen. Vi ønsker Peder lykke til i Fløy. Neste kamp for MK er borte mot Randesund lørdag 6.august. Kampstart er 14.00. Neste hjemmekamp for MK er mot Sprint-Jeløy lørdag 13.august. Kampstart er 15.00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en god kveld og helg videre.
'93
Tor Olve Fagnastøl er nærme en scoring, men Urædd får klarert til hjørnespark. Nå har lufta gått litt ut av bortelaget. Virker resignerte.
'91
Simon Valand går ut, og inn kommer Tor Olve Fagnastøl.
'90
Og der får Peder Dovland sin 40.scoring i MK-drakta. Han er sikker fra straffemerket, og avgjør kampen.
'88
Mladenovic tar Sebastian Damman, og får rødt kort i den situasjonen. Trenerbenken på Urædd forstår lite av agjørelsen.
'88
Straffespark til MK.
'85
Hjørnespark til Urædd. Nok en gang svakt avlevert. Går faktisk til femmeter.
'84
Kampens klareste gule kort får Da Silva når han river Gabrielsen i trøya. Frispark til MK. Dovland legger inn, men det går gjennom alt og alle, og til femmeter.
'83
MK dobler på kant. Soteland kommer til innlegg. Finner Dovland på bakre stolpe. Svak avslutning.
'80
Ligger i kampens natur at bortelaget nå jakter en utligning. Det gir kontringsmuligheter for MK.
'79
Spillerbytte på MK. Ut går Endre Omland, og inn kommer Sebastian H. Gabrielsen.
'78
Bytte på bortelaget. Ut med A. Ibragimov, og inn kommer Viktor Namløs.
'76
Innbytter Da Silva får ballen på 16-meteren. Skuddet på halvspretten går 1,5 meter over mål. I andre enden har MK fått et hjørnespark.
'72
Svakt fremspill av Sivert Hansen gjør at Urædd får en overgang. Den stopper Bendik Valand med ulovlige midler, og får et korrekt gult kort. Frispark til Urædd i farlig posisjon. Et forferdelig forsøk av Ormaza. Skuddet går langt over.
'68
Nytt skudd. Denne gangen fra Peder Dovland. Keeper slår den ut av farlig område.
'67
Omland smeller til med strak vrist. Skuddet blåser noen meter over mål.
'62
Hjørnespark til Urædd. MK får klarert. Bendik Valand får kontroll på ballen, og blir hindret i likhet som Soteland gjorde for et minutt siden. Velger denne gangen å ikke gi gult kort. Ukonsekvent av dagens kampleder.
'61
Gult kort til Fredrik A. Soteland. Hindrer en kontring til bortelaget, og et greit gult kort.
'60
Spillerbytte hos Urædd. Ut går Shabanhaxaj, og inn kommer Da Silva.
'57
Sebastian H. Gabrielsen og Arian Gundersen i oppvarming for hjemmelaget.
'51
Surr bak hos Urædd. Ballen ender hos Wigemyr Hagen. Han dribler forbi en mann, og sender ballen til Simon Valand i det perfekte tidspunkt. Alene med keeper bresider han ballen til høyre for Tallaksen. 2-1 i Idrettsparken.
'50
Urædd som er kommet best ut etter hvilen.
'46
Urædd er nære på å få en tidlig scoring i 2.omgang. Igjen er det Ocean som lager trøbbel for keeper og forsvar til hjemmelaget. Høksaas velger en farlig utboksing. Den går rett til en bortelagets spillere, men MK får blokkert skuddforsøket.
'46
2.omgang sparkes i gang av Simon Valand.
'47
Det er også det siste som skjedde i denne første omgangen. MK startet friskt med en stor sjanse ved Endre Omland. Etter dette tok Urædd mer og mer over. Vinner en del dødballer høyt oppe i banen, samt hjørnespark. 1-0 scoringen kom ved Olivier Ocean. Det siste kvarteret av hjemmelaget er noe av det bedre MK har vist på en stund. Skaper mange farligheter, og det var ikke ufortjent at Simon Valand headet inn utligningen på overtid av 1.omgang. Alt tyder på at dette blir en meget spennende 2.omgang.
'46
MK lurer offsidefella. Et ordentlig søskenscoring. Lillebror Bendik finner storebror Simon Valand. Keeper er på halvdistanse, og header ballen enkelt i mål. En meget viktig scoring for hjemmelaget. Urædd er rasende på assistentdommer. De mener bestemt det var offside.
'41
Frisparket blir tatt av Aanensen. Hardt og lavt skudd. Keeper gir retur, men MK klarer ikke å få noe ut av den returen. Har gått fra overskyet og til sol i idrettsparken nå.
'40
Gult kort på Abdullahi når han river ned Simon Valand på vei fremover.
'39
Ny enorm mulighet til MK. Dovland legger inn fra kanten. Simon Valand får stå helt umarket. Header så og si rett på keeper Tallaksen. Der burde det stått 1-1.
'33
Frispark til MK. Dovland fyrer av fra 25 meter. Tallaksen gir til hjørnespark. Ocean kan også heade på defensiv dødball, og Urædd får kontroll over ballen.
'31
Mye bedre av MK de siste fem minuttene her. Vinner et hjørnespark. Aanensen med innoverskrudd. MK er farlige på dødballer, og Urædd redder på streken. Nærmer seg noe nå hjemmelaget.
'30
Ny mulighet for MK. Dovland skyter langt over mål fra 16-meteren. Har på seg ryggsekken der.
'21
Simon Valand går i bakken. Så ut som et straffespark, men dommer vinker spillet videre og Valand opp.
'27
Dovland kommer til en mulighet når Fredrik Soteland får lagt inn fra sin høyreside. Dovland blir litt presset i skuddøyeblikket, og Tallaksen holder ballen enkelt.
'18
Bortelaget tar ledelsen 0-1. På dødballen er MK veldig passive. Oliver Ocean blir stående helt alene etter en stuss. Han header først i tverrligger. Sin egen retur setter han enkelt i mål. Ingen god start av hjemmelaget som for all del må unngå tap i ettermiddagens kamp.
'17
Frispark til Urædd rett ved hjørneflagget. Sivert Hansen for uvøren.
'14
Som i forrige ukes oppgjør mellom disse lagene, så blir det ikke gitt noe ved dørene i duellene. To lag som ikke har råd til å tape denne kampen.
'11
Skudd fra Ocean på kanten av 16 meteren. Med sitt antatt svakeste bein må Høksaas gi til hjørnespark. Bortelaget har hatt noen dødballer innledningsvis uten å produsere det helt store.
'8
M. Ibragimov blir felt av Sivert Hansen. Frispark til bortelaget fra drøyt 20 meter. Slår inn, men MK får klarert.
'7
Stor mulighet til hjemmelaget. Wigemyr Hagen finner Simon Valand. Med yttersiden av foten slår han ballen over til Endre Omland. Han skyter på direkten, men blåser ballen langt over. Kunne muligens tatt en touch til på ballen der.
'6
Innlegg fra Hansen. Ser ut som det er er ufarlig innlegg, men Høksaas må gi til hjørnespark. Blir liggende nede litt, men kommer seg på beina. Hjørnesparket får MK kontroll på.
'1
Hjørnespark til MK. Peder Dovland skal ta den. Urædd overtar. Skudd Shabanaxhaj, men skuddet går langt over mål.
'1
Kampen er i gang.
'0
Spillerne entrer banen. MK i grønt og hvitt. Urædd i hvitt og svart. Begge lag samles i en ring før avspark.
'0
20 grader og overskyet i Idrettsparken i dag. En innbydende gressmatte hvor vi håper på en underholdene kamp.
'0
Vi kommer tilbake med oppdateringer fra Idrettsparken når det nærmer seg kampstart klokken 16.00.
'0
På benken sitter Namløs, Tollefsen, Lindvig, Strøm og Da Silva.
'0
Bortelaget Urædd stiller med følgende 11: Tallaksen; Mladenovic (C), Ormaza, Abdullahi, Hansen, Shabanhaxaj, Waal, A. Ibragimov, M. Ibragimov, Ocean, Mlagulwa.
'0
På benken sitter Martin Østland, Stein Ove Abrahamsen, Tor Olve Fagnastøl, Arian Gundersen og Sebastian H. Gabrielsen
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Fredrik A. Soteland, Sivert S. Hansen, Tobias Aanensen (C), Mads B. Sveindal; Sebastian Damman, Bendik Valand, Marius W. Hagen; Endre Omland, Simon Valand, Peder Dovland. Se også ny grafikk for lagoppstilling til MK.
'0
Det er en svært viktig kamp i Idrettsparken. Bortelaget Urædd står med 9 poeng og ligger foreløpig nest sist i avdelingen. MK på sin side har 14 poeng. Skulle Urædd ta alle tre poengene i dag, så vil hjemmelaget for alvor være nede i nedrykkssumpa. Ved seier vil MK gå opp på 17 poeng, og vil med seier gå fra 11.plass til 7.plass på tabellen
'0
En som spiller sin siste kamp i Idrettsparken på en stund er Peder Dovland. Den driblesterke kanten forlater MK, og skal spille for Fløy fra 1.august. 22-åringen fikk sin A-lagsdebut som 16-åring. Dovland har spilt 78 A-lags kamper for MK, og scoret 39 mål for de grønne og hvite. Det gir et scoringssnitt på 0,5 mål per kamp. Skal scoring nummer 40 komme i avskjedskampen?
'0
I sin forrige kamp møtte MK nettopp Urædd. På bortebane i Porsgrunn ble det 0-0 i trenerdebuten til Stein Ove Abrahamsen og Tor Olve Fagnastøl. Defensivt en meget solid kamp, men svakt offensivt. Det er lov å håpe på bedring og scoringer i ettermiddag.