-
0
MK
'98
Da er det slutt i Porsgrunn. 0-0. En jevnspilt kamp ender med poengdeling. MK sin defensive struktur var meget bra gjennom hele kampen. Sjeldent jeg trekker frem enkeltspillere, men resultatet kunne sett annerledes ut dersom Sivert Hansen ikke spilte denne kampen. Hadde stålkontroll på den tidligere storscoreren Ocean. Offensivt var det mindre som stemte. Simon Valand hadde ikke sin beste kamp, og med Peder Dovland ute, så ble det litt tynt offensivt. Forhåpentligvis er begge tilbake i storform neste lørdag. Da har MK mulighet til å ta tre poeng mot samme motstander. Hjemmekampen mot Urædd 30.juli har avspark klokken 16.00. Vi takker for at du fulgte denne liveopddateringen. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'97
Gult kort til både Damman hos MK og Dalene hos Urædd.
'95
Fem minutter av overtidene er spilt. Ingen av lagene klarer å skape den store sjansen til å ta alle tre poengene.
'93
Tre minutter på overtid. Vært en del bytter i kampen. Skal man tippe to minutter til da?
'91
MK får en gyllen kontringsmulighet, men Urædd får klarert med nød og neppe. Innkast til bortelaget. Wigemyr Hagen får avsluttet, men skuddet over mål.
'90
Aanensen er for tøff i en hodeduell, og får et gult kort.
'90
Inne i det siste ordinære spilleminuttet av kampen. Får ikke høre hvor mye som er blitt lagt til.
'88
Skudd fra 30 meter av Bendik Valand. Skuddet går over mål.
'87
Urædd med en gigantisk mulighet. Høksaas klarerer rett ut til en av hjemmmelagets spillere. Keeper er utspilt, men headingen går utrolig nok ikke i mål.
'85
Og Nilsen er i ferd med å forære Ocean en scoring. Sistnevnte skyter, men skuddet går over mål.
'85
Trym Oftebro må ut med en smell. Inn kommer evigunge Inge Nilsen i midtforsvaret.
'81
Nettsus for MK, men igjen er det offside.
'80
Bytte hos MK. Ut går Endre Omland, og inn kommer William Reme Bretvik. Debutant fra juniorlaget.
'79
Etter drikkepausen har Urædd tatt mer over uten at de skaper så mye farlig foran mål.
'75
Hjørnespark til Urædd. MK klarerer.
'74
Vært mye dueller og frispark i denne kampen, men ikke noe ufint spill. Etter 75 spilte minutter er det ikke utdelt et eneste kort til noen av lagene.
'72
Gedigen mulighet til Urædd. Lavt og hardt innlegg fra høyrekanten. Går forbi alt og alle. Ocean lurer på bakre stolpe. Får en fot på ballen, men heldigvis for bortelaget, så går avslutningen like utenfor.
'72
Kampen er i gang igjen.
'70
Bytte hos hjemmelaget. Ibragimov ut, og inn kom Da Silva.
'70
Ny drikkepause. Begge lag får tid til en liten timeout med sine trenere. Skal vi få en avgjørelse i denne kampen da? Bortelaget ser kanskje hakket friskere ut enn Urædd.
'69
Frispark. Skudd ropes det fra Tor Olve. Går rett i muren, og ballen triller rolig inn til Stokke.
'66
Urædd kontret, og vinner et hjørnespark. Hjørnespark er svakt avlevert, men Ocean får ballen feilvendt. Vinner et billig frispark. Den får Bendik Valand klarert.
'65
Skudd fra Damman. Rett på keeper, og han holder den i fast grep.
'61
Simon Valand vinner et frispark. Det er for svak avlevert av Aanensen. Tor Olve på sidelinja ønsket et skudd. Frisparket var fra 35 meter...
'57
Spillerbytte også på Urædd. Hansen ut, og inn kom Mlagulwa.
'57
Spillerbytte på MK. Ut går Mads Sveindal. Inn kommer Arian Gundersen.
'54
Bølger frem og tilbake her nå. Begge lag sliter med å skape de store sjansene, men høyt tempo i kampen.
'48
Ny avslutning fra bortelaget. Denne gangen fra Wigemyr Hagen. Skjærer inn fra kanten. Skuddet går noen meter til side for mål.
'47
Simon Valand kommer til avslutning, men sleiver ballen langt til side for mål. Ikke vært heldig med alle involveringene så langt i kampen bortelagets spydspiss.
'46
2.omgang sparkes i gang av Urædd.
'47
Der er det pause i Porsgrunn. 0-0. En jevnspilt kamp der bortelaget er mer direkte fremover når de først velger å angripe enn de har vært tidligere i sesongen. Bortelaget har også vært svært farlige på dødballer ved et par anledninger. Urædd har også hatt noen muligheter, men det er på ingen måte panikktilstander bak hos MK som det har vært de foregående kampene. Sivert Sira Hansen har hatt en meget god første omgang for MK, og har god kontroll på Ocean så langt i kampen. I pausen kan man også informere om at Peder Dovland har signert for Fløy fra 1.august. Dermed blir det siste hjemmekamp i grønt og hvitt på en stund neste lørdag for MKs nummer 10.
'45
Fint spilt av MK. Aanensen finner Wigemyr Hagen. Slår et lavt innlegg. En presset Simon Valand setter ballen til side for mål.
'42
Hjemmelaget vinner noen innkast på høyt oppe i banen uten at det blir noen farligheter.
'38
Ingen ballhentere i denne kampen, så det tar litt tid med innkast og hjørnespark.
'36
Ingen tvil om at MK ikke skal tape duellene i denne kampen. Det trøkkes voldsomt til. Ormaza og Ocean har vært nede for telling en gang hver, men er kommet på beina igjen.
'34
Hjørnespark til MK. Denne gangen utoverskrudd fra Aanensen. Nok en gang får Sivert Hansen muligheten på hodet. Keeper feilberegner totalt, og headingen går over.
'30
Fint spill av MK. Wigemyr Hagen ser Omland på motsatt kant. Litt skrått hold så blåser han ballen over mål.
'28
MK er mer direkte enn de har vært tidligere i sesongen. Lang ball fra B. Valand til Omland. Blir hjørnespark. Den er bedre avlevert enn tidligere. Sivert Hansen header ballen mot bakerste stolpe. Den setter Omland i nettet, men blir avblåst for offside.
'27
Kampen i gang igjen. Høksaas med femmeter.
'25
Drikkepause på Urædd kunstgress. Speaker med forsøk på humor at det er lagt inn siden det er lørdag, men i sommermånedene skal det være drikkepause i Norge midt i hver omgang.
'24
Frispark til Urædd på 18 meter. Dalene står ved ballen. Fire MK-spillere i mur. Skuddet går noen meter over mål.
'22
Skudd fra Endre Omland på hjørnet av 16-meteren. Et tungt skudd som Stokke gir til hjørnespark. MK sitt første for kampen.
'19
Lang ball fra Soteland til Simon Valand. Blir hindret når han kommer alene med keeper, men dommer velger ikke å blåse. Ikke de store protestene fra bortelaget, verken blant spillerne eller på sidelinja.
'17
Ibragimov blir klippet ned av Sveindal. Frispark. Den blir svinget inn av Dalene. Treffer Ocean. Han setter ballen i mål, men blir avblåst for offside.
'15
Inne i en periode der hjemmelaget står lavt med laget. MK triller ball. Til slutt prøver Mads Sveindal seg med en langpasning. Upresis, og går til femmeter for keeper.
'10
Nytt hjørnespark til Urædd. MK får klarert på streken. Kunne fort stått 1-0 til hjemmelaget der.
'9
Avlsutning fra Marius Wigemyr Hagen på kanten av 16-meteren. Skuddet går rett på keeper.
'6
Hjemmelaget Urædd vinner et hjørnespark. Høksaas må gi til hjørnespark. Kommer til avslutning, men headingen går til side for mål.
'3
MK gir ikke noe ved dørene i duellspillet fra starten av kampen. Både Stein Ove og Tor Olve er aktive på sidelinja. Ingen sjanser de første tre minuttene av kampen.
'1
MK tar avspark, og vi er i gang.
'0
Ikke akkurat fullsatt på kunstgresset i Porsgrunn. Spillerne entrer banen. MK i grønt og sort for anledningen siden hjemmelaget stiller i helhvitt.
'0
Vi kommer tilbake med liveoppdatering fra kampen fem minutter før kampstart. Klokken 13.55.
'0
Og ja du leste riktig. Olivier Ocean er spiss for Urædd. Kanadieren har spilt i flere eliteserieklubber. Deriblant Odd og Lillestrøm. I hjemlig serie og cup har Ocean scoret 43 mål for Odd og 28 mål for LSK. Denne sesongen har han fem mål. Det er med andre ord en grei målestokk for MK med tanke på det defensive fokuset på treningene inn mot denne kampen.
'0
På benken sitter Tallaksen, Shabanhaxaj, Skoglund Kristiansen, Da Silva, Mlagulwa
'0
Urædd stiller med følgende 11: Stokke; Mladenovic, Erazo Ormaza, Dalene, Hansen, Walsøe Strøm (C), M.Ibragimov, Waal, A. Ibrahimov, Røren, Occean
'0
På benken sitter Stein Ove Abrahamsen, Arian Gundersen, Tor Olve Fagnastøl, William Rene Bretvik, Inge Nilsen.
'0
MK starter med følgende 11 i en 4-3-3 formasjon:

Bård Høksaas; Mads B. Sveindal, Sivert Sira Hansen, Trym A. Oftebro, Fredrik A. Soteland; Sebastian Damman, Tobias Aanensen (C), Bendik Valand; Endre Omland, Simon Valand, Marius W. Hagen
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstilling til begge lag rundt klokken 12.45.
'0
MK stiller en fullverdig tropp på kunstgresset i Porsgrunn. Unntaket er Peder Dovland som soner karantene med for mange gule kort og Nicolai Aas med en liten skade. I tillegg har MK hentet inn en "sommersignering". Mandalitten Trym Askildsen Oftebro er hentet fra Grand Bodø. Han blir med i noen kamper før han skal videre på studier.
'0
Før kampen i dag sier Stein Ove Abrahamsen at laget har jobbet en del med den defensive strukturen i laget. MK har scoret 29 mål sine 12 første kamper. Det er det kun Pors som har scoret flere med sine 31 mål. MK har sluppet inn 26 mål, noe som gir en positiv målforskjell på tre mål.
'0
Selvtillit og MK har dessverre ikke vært synonymt i det siste. Vi må tilbake til 7.mai for å finne sist MK vant en fotballkamp. Det var 0-3 mot Express. MK har i sommer avlsuttet samarbeidet med tidligere trener i klubben Frank Våge Skårdal. Trenerduoen Stein Ove Abrahamsen og Tor Olve Fagnastøl overtar ansvaret ut sesongen. MK står med 3-4-5 på sine 12 første kamper i avdelingen. En annen tidligere MK-trener Ole Roar Larsen har vært deltakende på treningene med det defensive fokuset. Etter rapportene å dømme har dette vært meget vellykket, og han ser utfordringene MK har hatt, og forsøker å ta tak i dette.
'0
Hjemmelaget Urædd ligger på nest siste plass i avdelingen. Årets første seier fikk hjemmelaget da de slo Sprint-Jeløy på sitt kunstgress 3-2 i siste kamp før sommerferien. Det er med andre ord et lag med selvtillit MK møter i dag. Urædd står med 1-3-8 på sine 12 første kamper i avdelingen.
'0
God dag, og hjertelig velkommen til livedekning på mk.no mellom Urædd og bortelaget Mandalskameratene. Kampstart er klokken 14.00.