'44
Mål
'87
'90
Takk for at du fulgte oppdateringen her på MK sine nettsider. Neste hjemmekamp er mandag 23.august. Da er motstander Vindbjart. Kampen har avspark 19.00.
'90
Der er kampen over. MK knuser Brodd 5-0 på bortebane. Kampen ble avgjort allerede i 1.omgang. En solid forestilling av MK. Slipper Brodd til få målsjanser i kampen og holder nullen uten problemer. MK sine scoringer kom ved Bendik Valand, Sivert Hansen, Peder Dovland, Anders T. Kvinen og Marius W.Hagen.
'90
MK får et hjørnespark på tampen. Aanensen slår den, men Brodd får klarert.
'87
Marius Hagen får en gavepakke fra Brodd. Alene med keeper smeller han ballen i nettet. 0-5 i Stavanger.
'79
Gult kort til spiller nummer 4 på Brodd. Galan Ahmed.
'78
Hjørnespark til Brodd. Ender med et nytt hjørnespark. Det andre hjørnesparket er svakt avlevert.
'78
MK har satt på håndbrekket nå. Lar Brodd trille ball. Fryktelig lite som skjer på Midjord for øyeblikket.
'71
Brodd har mye ball for øyeblikket, men skaper ingenting.
'65
Spillerbytte for MK. Almin Dacic kommer inn for Bendik Valand. Enlil Sawa kommer inn for Samuel Silalahi
'60
Stor mulighet til bortelaget. Dovland legger inn. Marius Hagen sitt skudd blir blokkert. Hjørnespark til MK. Det får Brodd klarert.
'59
Kampen bærer preg av resultatet. Bortelaget slipper Brodd til lite rom, og kontrollerer kampen for øyeblikket.
'54
Spillerbytte for MK. Leif Isak Vinsjevik kommer inn for Gregar Eliassen. Anders T. Kvinen spiller nå høyreback.
'53
Østland skjermer ballen ut til det han tror skal være utspark fra mål, men Brodd får hjørnespark. Et hjørnespark som det ikke blir noe av.
'48
Hjørnespark til Brodd. MK klarerer enkelt.
'46
Begge lagene har kommet ut av garderoben, og vi er klare for 2.omgang.
'45
Da er det pause i Stavanger. MK har totaldominert omgangen. Det står 0-4. Bendik Valand, Sivert Hansen, Peder Dovland og Anders T. Kvinen har scoret målene for bortelaget.
'44
Anders Kvinen kommer på et løp fra dypet. Peder Dovland med nydelig stikker til førstnevnte som vipper ballen elegant over keeper. 0-4!
'40
MK muligens snytt for et straffespark. Samuel Silalahi får avsluttet, men blir sakset ned i skuddøyeblikket. Bortelaget roper på straffepark, men dommer vifter spillet videre.
'39
MK har falt litt i intensitet. Brodd har tatt litt mer over i banespillet.
'37
Samuel Silalhi med et skudd. Han er litt i ubalanse når skuddet avfyres. Dermed går ballen over keeper Berg i målet til Brodd.
'36
Hjørnespark til Brodd. Østland bruker to involveringer for å få kontroll på ballen.
'31
Spillerbytte for hjemmelaget. Habibi kommer inn for Gundersen
'30
Aanensen får ballen på venstre kant. Spiller inn i midten til Dovland. Han forserer en av midstopperne til Brodd og plasserer ballen elegant ved stolperoten med sitt venstre bein. 0-3 etter en halvtime.
'28
Nytt hjørnespark for MK. Igjen strålende slått av Aanensen, men MK får verken hode eller bein på ballen.
'24
Hjørnespark til MK. Nydelig slått av Aanensen. Der stiger Sivert Hansen til værs. Stanger ballen i det lengste hjørnet. 0-2.
'23
Lite finspill fra begge lagene i øyeblikket. Verken MK eller Brodd klarer å holde ballen i laget.
'18
Fysio gir tommel opp, og Calderon entrer banen igjen.
'17
Calderon er nede for telling. Usikker til dagens kamp, men startet. Kan fort forlate banen før det er spilt 20 minutter.
'15
Hjørnespark til Brodd. Skudd fra Touruopo, men går rett på keeper Østland.
'12
MK kjører kampen og skaper sjanser. Nytt hjørnespark. Sivert Hansen litt røff og får frispark i mot seg på hjørnesparket.
'9
Lang ball fra Aanensen. Nytt hjørnespark til MK. Stopp i spillet da Touruopo ligger nede med skade. Får behandling av fysio til Brodd. Hjørnesparket blir klarert av hjemmelaget.
'6
MK får en drømmestart. Brodd klarer ikke å klarere. Klabb og babb inne i feltet. Bendik Valand hamrer ballen inn fra 7 meter. 0-1.
'5
Nytt hjørnespark til MK etter at Dovland sitt skudd går rett på keeper.
'5
MK får hjørnespark. Tobias Aanensen tar det, men det blir klarert på første stolpe.
'3
Corner til Brodd, men MK får klarert. Får også frispark i den situasjonen bortelaget.
'1
Brodd tar avspark og kampen er i gang.
'0
Lagene har entret banen. MK med hvite drakter og sorte shorts. Brodd spiller i helgrønt. Begge lagene samles for en siste peptalk før kampen sparkes i gang.
'0
Regn i lufta i Stavanger. Vi venter på at lagene skal entre banen.
'0
Brodd stiller med følgende 11: Snorre Berg, José Marcano (C), Marcus Laursen, Aleksander Gundersen, Marco Scheffler, Liban Abdi, Adam Touroupo, Fabian Calderon, Sindre Haarberg, Casper Norseng, Jonas Halsne
'0
MK starter med følgende lag i en 4-3-3 formasjon. Martin Østland, Gregar Eliassen, Sivert Hansen, Calum Tyler, Arian Gundersen, Bendik Valand, Tobias Aanensen (C), Anders T. Kvinen, Marius W. Hagen, Peder Dovland, Samuel Silalahi
'0
MK spiller i dag i sine hvite bortedrakter. Det er ikke vanlig. Sist var nettopp mot Brodd i 2019-sesongen. Da ble stillingen 3-6 i Stavanger. Tor Olve Fagnastøl (da var han 44) og Joacim Holtan scoret hvert sitt hattrick for MK.
'0
Med på busen er også Almin Dacic (født 2000) som har signert fra Fløy. Midtbanespilleren dro til VIF i 2017, men er altså nå tilbake i moderklubben. En solid forsterkning for MK.
'0
08.30 forlot MK-spillerne Idrettsparken med nesa mot Stavanger. MK mangler spissene Simon Valand (skade) og Endre Omland (jobb). I tillegg til Alf Marius Abrahamsen og Sebastian Damman (skade). Tor Olve Fagnastøl soner karantene (tre kamper) etter at han fikk rødt kort i siste serierunde borte mot Fløy høsten 2019.
'0
Hjertelig velkommen til livedekning fra Midjord kunstgress og kampen mellom Brodd og MK. Hjemmelaget tapte sin åpningskamp i avdelingen med 2-1 borte mot Donn forrige lørdag. MK på sin side vant sin åpningskamp 5-3 etter å ha ligget under 1-3 for Express til pause.