'51
Mål
'58
'97
SLUTT! Staal Jørpeland vinner kampen 3-2 etter at bortelaget ledet 0-2. MK tok ledelsen ved Endre Omland. Minutter senere scoret Sivert Hansen. Etter dette kom Staal Jørpeland mer og mer inn i kampen, og fikk en tidlig redusering. Etter pause kom hjemmelaget ut i 100 og var nære en tidlig scoring. Staal Jørpeland scoret sine mål i det 54. og 60.spilleminutt. Etter dette var kampen jevnspilt. MK forsøkte å etablere et visst press uten å lykkes nevneverdig. Staal Jørpeland nærmere 4-2 på kontringer enn MK var utligning. Staal Jørpeland går opp til 23 poeng og er favoritter til å rykke opp. MK på sin side trenger et poeng på de to siste kampene for å være sikret spill i 3.divisjon 2022. Ved to tap er de avhengig av andre resultater. Neste og siste hjemmekamp er mot Vidar neste lørdag. Kampstart er 13.00. Vi takker for at du fulgte med på liveoppdateringen til mk.no. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'97
Fremdeles spill her, men bortelaget har ikke vært nærme en utligning. Mye skader og spillerbytter.
'90
Staal punkterer nesten kampen. Skudd fra Bjørlo, men Høksaas redder. Førstnevnte har krampe, men kommer seg opp på beina igjen.
'87
Skudd fra Wiig Hagen, men ballen går noen meter over mål.
'86
Gult kort til Gregar Eliassen for protester.
'85
Inne i de siste fem minuttene av ordinær tid. Blir nok lagt til litt for diverse skader og bytter. Bør legge til fem minutter.
'82
Even Østensen blir tatt ut. Han har unngått gult kort. Dermed kan han spille toppkampen mot Brodd i neste serierunde. Rantasalo kommer inn.
'81
Hjørnespark til Staal Jørpeland. De har veldig god tid nå hjemmelaget. Fjelde slår inn, men det er svakt avlevert.
'78
Dobrolinski må få behandling av fysio til Staal Jørpeland. Sliter åpenbart med noe på baksiden av låret. Fortsetter likevel. Bytter fot når han skal slå ballen ut.
'71
Damman og Wiig Hagen kommer inn for MK. Ut går Fagnastøl og Wigemyr Hagen.
'69
Gult kort til Tor Olve Fagnastøl. Har også fått seg en strekk på baksiden i låret hvor han er i en løpsduell med Bjørlo.
'68
MK har fått løftet spillet opp etter 3-2 scoringen. Vært farlige frempå ved et par anledninger. Mye skapes av Peder Dovland.
'66
Østensen farlig frempå. Innlegg fra Ciach, men førstnevnte får ikke en fot på innlegget som ble slått langs bakken.
'63
Stor mulighet til Peder Dovland. Lang ball fra Eliassen. Dovland tar den vakkert med seg. Skyter, men ballen går like over mål. Der burde det vært utligning.
'59
Spillerbytte på MK. Bendik Valand ut og inn kommer Isak Vinsjevik.
'58
Så har Staal Jørpeland snudd kampen. Bjørlo med et vakkert skudd fra kanten av 16.meteren. Skrur ballen helt opp i krysset. Utagbart for Høksaas. 3-2.
'56
Stor mulighet til bortelaget. Eliassen får ballen på venstrekanten. Innlegget blir et farlig skudd som daler over keeper, men treffer dessverre for MK på toppen av tverrligger.
'51
Østensen legger inn. Ciach river seg fri og stanger ballen i mål. 2-2.
'47
374 tilskuere på kamp. Noe som er rekord for året.
'47
Hjørnespark til Staal Jørpeland. Høksaas ute på halvdistanse. Kunne fort blitt straffet for det, men gjør det heldigvis ikke.
'46
2.omgang er i gang. Omland tar avspark.
'45
Dommer legger ikke til noe som helst i 1.omgang og blåser etter 45 minutter. MK leder 0-2 før 10 minutter var spilt. Scoringene kom ved Endre Omland og Sivert Hansen. Etter dette svarte Staal Jørpeland med Even Østensen. Hjemmelaget har vært farlige frempå ved et par anledninger. Sånn sett skal MK resultatmessig være godt fornøyd med 1.omgang.
'44
Et minutt igjen av ordinær tid i 1.omgang. MK får hjørnespark, men det skjer ikke noe spesielt ut av den.
'43
Staal Jørpeland angriper på sin høyreside. Even Østensen legger inn. Ciach har en mann på seg. Får likevel tuppet av gårde en avslutning. Høksaas redder.
'42
Innlegg fra Gregar Eliassen. Marius Hagen har tatt med seg ryggsekken til Jørpeland. Skyter den 2-3 meter over mål.
'40
Hjørnespark til MK. Bortelaget får et lite pusterom. Klabb og babb i feltet. MK nære på, men dommer har sett noe i feltet, og keeper får frispark.
'36
Hjørnespark til Staal Jørpeland. Bjørlo skal slå den inn. Dramatikk. Staal Jørpeland svært nære 2-2. Fagnastøl redder en heading på streken. Hjemmelaget roper at den var over streken, men dommer og assistentdommer mener noe annet. Fortsatt 1-2.
'32
Kvinen klipper Østensen ned bakfra. Kunne fort fått et gult kort der, men dommer gir han advarsel nummer to.
'29
Skudd fra Christensen, men Høksaas gjør en god redning.
'24
Nytt hjørnespark til Staal Jørpeland. MK får til slutt klarert. Hjemmelaget best for øyeblikket.
'23
Bølger frem og tilbake. Hjørnespark til hjemmelaget nå. Fjelde slår inn. Høksaas bokser ballen ut. Får i tillegg frispark.
'23
Dovland får ballen igjen på høyrekanten. Legger inn mot Omland som mangler to skostørrelser for å ballen på den.
'21
Skjedd mye de drøye 20 minuttene kampen har vart. To lag som ønsker å angripe. Mye langballer fra hjemmelaget. 1-2 er stillingen etter 21 minutter.
'16
Plutselig er forsvaret til MK vidåpent. Even Østensen gjør ingen feil alene med keeper. 1-2. En strålende gjennombruddspasning må sies. Toppscoreren lurer offsidefella.
'15
Hjemmelaget får et hjørnespark Bjørlo skal ta den med sitt venstrebein. Bendik Valand header ballen ut av feltet.
'14
MK har vært ekstremt effektive. Staal Jørpeland har hatt ballen mest, men MK leder 0-2.
'12
Kvinen blir litt het i toppen. Frispark til Staal Jørpeland på kanten av 16-meteren. Frisparket treffer Østensen. Han header over.
'10
Hjørnespark til MK. Peder Dovland slår den innoverskrudd. Hjørnesparket blir returnert tilbake til Dovland. Han legger inn og på bakre stolpe bredsider Sivert Hansen inn 0-2.
'8
Staal Jørpeland svarer nesten umiddelbart. Even Østensen får en god sjanse, men avslutningen er for svak.
'7
0-1. Peder Dovland får ballen på høyrekanten. Lemper ballen inn i feltet. Der river Omland seg løs og smeller ballen i nettet. Drømmestart for bortelaget.
'6
Hjemmelaget forsøker seg på en kontring, men Kvinen stopper den. Sistnevnte får også et frispark.
'3
Lite som har skjedd de første minuttene.
'1
Vi er i gang.
'0
Kampen dømmes av Daniel Higraff. En dommer fra Randaberg som vanligvis dømmer kamper i OBOS-ligaen. Kampen bør dermed være i trygge hender.
'0
Staal Jørpeland i grønne drakter. Dermed spiller MK i sin helhvite bortedrakter.
'0
9 grader og regn. Typisk vestlandsvær på Jørpeland. Lagene entrer straks banen.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart.
'0
En kamp i kampen er også duellen mellom Even Østensen og Peder Dovland. Sistnenvte leder toppscorertittelen i avdelingen. Dovland har scoret 13 mål før dagens kamp. Østensen har 12.
'0
Staal Jørpeland stiller med følgende 11: Dobrolinski, Helgeland, Eie, Hinna, Årvik, Bjørlo, Fjelde, Østensen, Danielsen, Christensen, Ciach. På benken sitter Mæle, Harestad, Helland, Ramsland, Danielsen, Asheim, Nag, Bouchentouf, Rantasaslo.
'0
MK stiller med følgende lag i en 4-3-3 formasjon. Høksaas; Kvinen, Hansen, Fagnastøl, Eliassen; Dacic, B.Valand, A.Abrahamsen; Marius Hagen, Omland, Dovland. På benken sitter Østland, Damman, Mathias Hagen, Aamodt, Vinsjevik, Silalahi, Soteland.
'0
Hjertelig velkommen til livedekning av kampen mellom Staal Jørpeland og MK. Dette er tredje siste serierunden. MK tar sin nest siste tur vestover for sesongen. Denne gangen til det sørlige Ryfylke og Jørpeland. Hjemmelaget ligger et poeng foran Vindbjart med en kamp mindre spilt. MK kan på sin side bare være to poeng bak Staal Jørpeland med seier i dag.