'79
Mål
'80
'96
SLUTT! MK vinner 2-1. En meget viktig trepoenger. Etter en 1.omgang som ikke var det helt store, så ble det virkelig fart og spenning i 2.omgang. Et helt annet lag som møtte opp etter pause. Isak Vinsjevik og Peder Dovland scoret målene for MK. Og som seg hør og bør, så titter sola frem i Idrettsparken nå. MK opp på 15 poeng og 7.plass i en uhyre jevn avdeling. Neste kamp er borte mot nåværende tabelleder Staal Jørpeland. Lørdag 16.oktober. Kampstart er 14.00. Neste og siste hjemmekamp for sesongen er mot Vidar. Lørdag 23.oktober med kampstart 13.00. Vi takker for at du fulgte liveoppdateringen til mk.no. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'96
Alle tror at Viking 2 får en gigantisk mulighet, men assistentdommer er oppe med flagget. Den så heller tvilsom ut.
'93
Nå er det flere MK-spillere som har krampe. Dommer vil nok legge til tid grunnet dette.
'90
Inne i kampens siste ordinære spilleminutt. 5 minutter tillegg.
'86
Spillerbytte på MK. Bendik Valand ut og inn kommer Sebastian Damman. Viking 2 foretok også et spillerbytte. Ut Kvia-Egeskog og inn Espevoll.
'84
Et meget friskt innhopp fra Mathias Hagen. Kommer seg lekent frem på høyrekanten. Spiller til Dovland som skyter til side for mål.
'83
7 minutter gjenstår av kampen. Dette er svært viktige minutter for hjemmelaget.
'82
Fint innlegg fra Mathias Hagen. Treffer Dovland som header ballen rett på keeper. Han gir til hjørnespark. MK opprettholder trøkket etter hjørnesparket. Vinsjevik får til en heading, men over mål.
'80
MK får ikke klarert og Kanebog smeller ballen i nettet. 2-1. Og det var ikke lenge MK hadde en tomålsledelse.
'79
2-0! Og selvfølgelig er det Peder Dovland. Tar ballen på halvspretten som smeller ballen i nettet fra hjørnet av 16-meteren. Vakkert.
'77
Gult kort til Ekeland på Viking 2.
'75
Trippelbytte hos Viking 2. Inn kommer Tveiten, Kanebog og Årthun. Ut går Leinebø, Kvia-Egeskog og en spiller som referenten ikke fikk navnet på.
'73
Enlil Sawa fikk strekk etter 20 sekunder på banen. Han må dermed ut igjen. Inn kommer Mathias Wiig Hagen.
'73
Gult kort til Henriksen på Viking 2.
'71
For et bytte av MK-trener Frank Våge Skårdal. Lang ball mot Dovland som bryster ballen til Leif Isak Vinsjevik. Han løper over hele halvdelen til Viking 2. Bredsider ballen elegant ned i hjørnet. 1-0!
'69
Endre Omland er helt ferdig. Bytter med Enlil Sawa. Tor Olve Fagnastøl går også ut. Inn kommer Leif Isak Vinsjevik.
'63
Viking 2 vinner et hjørnespark. Molund skal slå det. Østland bokser ballen ut.
'61
Hjørnespark til hjemmelaget. Innoverskrudd fra Dovland. Viking 2 får klarert.
'59
Store muligheter til MK. Peder Dovland får skutt. Cassim gir retur og der bør Alf Marius Abrahamsen score, men Viking 2 får blokkert skuddet med nød og neppe. Der burde det vært 1-0.
'57
Flott spill fra MK. Igjen skjer det på høyresiden. Kvinen legger inn til Dovland. Skuddet går over etter at toppscoreren blir passet godt på i feltet.
'53
Stygt balltap av MK. Viking 2 kommer alene med keeper, men Ali Memed får litt skrå vinkel. Martin Østland redder. Sett bort fra denne tabben har hjemmelaget hevet seg betraktelig.
'50
Fint spill på høyresiden. Kvinen forserer frem. Spiller videre til Bendik Valand. Han legger den videre til Abrahamsen. Skuddet blir blokkert og går til hjørnespark. På det skjer det ikke noe.
'48
Almin Dacic får gult kort. Soleklart det også. Stopper en potensiell kontring til bortelaget.
'46
MK har gjort et plassbytte på banen. Omland er midtspiss og Dovland er høyrekant.
'46
Spillerbytte på Viking 2. Ut med Eriksson og inn med Austbø.
'46
2. omgang sparkes i gang.
'47
Da er det pause i Idrettsparken. Viking 2 startet kampen friskt, og kom til noen små farligheter. På slutten av omgangen kommer MK mer og mer med. Skaper noen farligheter uten at det har resultert i scoring. Juniorene til Viking 2 har passet godt på Peder Dovland. I pausen har MK fått besøk av nåværende Start-keeper Amund Wichne. Straffesparkkonkurranse.
'46
MK får et hjørnespark. Det er det siste som skjer i denne omgangen. Tor Olve Fagnastøl er nære på, men headingen går 1,5 meter til side for mål.
'45
Balltap av Alf Marius Abrahamsen. Setter inn en takling som potensielt stopper en kontring for bortelaget. Korrekt dømt.
'43
Peder Dovland med et frisparkforsøk fra 30 meter. Enkelt for Cassim.
'42
Kvia-Egeskog runder keeper og setter ballen i mål, men går i offside nok en gang.
'39
Gyllen kontringsmulighet til MK. Dovland treffer ikke helt på skuddet og ballen går inn til keeper Cassim. Halvminuttet etter skyter Omland i nettveggen. Nærmer seg nå hjemmelaget.
'38
MK bygger opp sitt beste angrep i kampen, og det er på venstresiden det skjer. Marius Hagen og Gregar Eliassen kombinerer fint. Sistnevnte sender av et skudd fra spiss vinkel. Ender opp med innkast på motsatt side.
'36
Laget som leder offsidestatistikken er bortelaget. Begynner å nærme seg tosifret antall ganger.
'32
Viking 2 er uoppmerksomme. Dovland snapper ballen og blir felt. Frispark til MK. Dovland vipper ballen inn. Viking 2 klarerer. Fagnastøl snapper opp andreball. Blir tatt og MK får et nytt frispark fra 20 meter. Meget godt forsøk av Bendik Valand. Får ballen over muren, men ballen går til side for mål.
'29
Lite som har stemt for hjemmelaget den første halvtimen. Ballen triller senere på høsten. Litt mer ujevn matte også, så pasningene blir upresise. Nytt hjørnespark til Viking 2. Uhyre svakt slått av Molund. Femmeter til MK.
'26
Viking 2 får frispark. Prøver å ta den raskt. Dommer blåser. Ønsker å prate med noen spillere. Det skal MK være glade for. Kunne blitt farlig om dommer tillot det. Viking 2 får hjørnespark.
'22
Viking 2 farlig frempå med Kvia-Egeskog. Skudd like over mål.
'19
To engasjerte trenere på sidelinja. Viking 2 ledes av klubblegenden Thomas Pereira med over 250 kamper for klubben mellom 1997 og 2009.
'16
Viking 2 vinner frispark i farlig posisjon. Forsøket fra Larsen går under muren til hjemmelaget. Østland får vippet den til hjørnespark. Ender til slutt med femmeter for Østland.
'15
Djerv 1919 har slått Donn 2-3 på Kristiansand stadion. Dermed er laget fra Haugesund a poeng med Staal Jørpeland (17 poeng).
'11
Endre Omland får ballen på høyrekanten. Innlegget er upresist og går over mål.
'9
Bortelaget får hjørnespark. Innoverskrudd. Etter litt klabb og babb ender det med nytt hjørnespark til Viking 2. Bendik Valand får headet unna.
'4
Gregar Eliassen sender en god gjennombruddspasning til Marius Hagen. Han legger inn, men der er det få spillere fra hjemmelaget.
'3
Viking 2 farlig frempå, men godt forsvarsspill hindrer en stor mulighet.
'1
Vi er i gang.
'0
Lagene entrer en fin gressmatte (til september å være) i Idrettsparken.
'0
Da er vi straks klare for kamp. Sola har tittet frem. Alt ligger til rette for en god kamp. En liten endring i laget til MK. Marius Hagen er kommet inn for Enlil Sawa.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer kampstart.
'0
Det er kun Kvia-Egeskog som har hatt innhopp for Viking sitt A-lag denne sesongen. Han var ubenyttet reserve da Viking slo Sandefjord 2-1 forrige lørdag på SR-Bank arena.
'0
Viking 2 stiller med følgende lag: Cassim, Leinebø, Lunde, Molund, Sørlie Henriksen, Dalaker, Memed, Ekeland, Eriksson, Åsen Larsen, Kvia-Egeskog Benk: Vassenden, Espevoll, Kanebog, Årthun, Austbø, Grytnes, Tveiten
'0
På benken sitter Bård Høksaas, Stein Ove Abrahamsen, Sebastian Damman (debut), Theodor H. Gabrielsen, Mathias Wiig Hagen (debut), Magnus Aamodt, Leif Isak Vinsjevik, Fredrik A. Soteland, Marius W. Hagen.
'0
MK starter med følgende lag. I en 4-3-3 formasjon. Martin Østland; Anders T. Kvinen, Callum Tyler, Tor Olve Fagnastøl, Gregar Eliassen; Almin Dacic, Bendik Valand, A.F. Abrahamsen; Omland, Dovland (C), Sawa.
'0
En ekstremt viktig kamp for MK. Ved seier vil det fremdeles være teoretisk mulig å kjempe om opprykk. Skulle man gå på et tap i dag, så må man belage seg på å holde seg i 3.divisjon. Så jevnt er det.
'0
MK tar i mot Viking 2 til kamp i Idrettsparken. Etter to bortekamper i Rogaland er det endelig tid for hjemmekamp. På de tre siste kampene har MK 0-1-2. Viking 2 på sin side tapte mot Brodd 3-2 i forrige serierunde.