Brodds hovedtrener Ali Kilinc (til venstre på bildet) er bare 30 år - 14 år yngre enn Tor Olve Fagnastøl var da han scoret hattrick i 6-3-seieren MK tok sist de gjestet Midjord i Stavanger. 

Nå er det igjen klart for et oppgjør mellom de to lagene som spiller i grønt og hvitt. Kilinc og hans mannskap fikk en dårlig start på sesongen med tap mot Donn forrige helg. 

– Vi må brette opp ermene og komme i gang igjen. Det var en dårlig prestasjon og et surt tap etter gode treningskamper der vi blant annet slo opprykkskandidat Staal 3-1, sier Kilinc til MK.no.

Brodd har hatt store utskiftninger i stallen, som nå består av mange unge spillere. Det preger spillet til tider. De er egentlig et lag som ønsker å være spillende, men etter en kort oppkjøring og endringer i troppen, kan de fremstå mer direkte.

Skadefri tropp - men fem forfall

Brodd har også noen erfarne spillere på laget, blant dem er spiss Sindre Håberg som har scoret mange mål på dette nivået. 

Troppen er for øvrig skadefri, men to spillere er på ferie, mens to har forlatt byen for studier. I tillegg er en spiller ute med suspensjon.

– Vi har ambisjoner om å ta poeng i hver kamp vi spiller og telle opp etter det. Det er en kort sesong der flyt og marginer kan avgjøre. Vi må uansett jobbe hardt for poengene, sier Kilinc.

Han holder Viking 2 som favoritter til å vinne avdelingen, men tror ellers det kan bli jevnt og tett. 

Kilinc avslutter med å si at han gleder seg til å ta imot MK til lørdagens oppgjør. Kampen starter klokken 14 og du kan følge den live på MK.no. Livesiden finner du HER!