Bare tre dager etter at cupfesten i Idrettsparken endte med et hederlig tap mot Jerv, skal MK i aksjon igjen. Denne gangen står seriespill for tur når Randesund kommer på besøk. 

I potten ligger muligheten til å slå følge med tet-trioen Pors, Eik Tønsberg og Vindbjart for MK som er nummer fire med tolv poeng. Randesund står på sin side kun med ett poeng fra sesongens seks første kamper, og ble slått ut av cupen av Arendal på onsdag.

– Det blir en tøff kamp mot Randesund. De er litt i poengnød, så vi kommer til å møte et heltent lag fra første sekund i en serie der alle kan slå alle. Spennende blir det, så håper vi på den samme fantastiske stemningen fra publikum som mot Jerv, sier MK-trener Stein Ove Abrahamsen.

Han melder om en tropp som fremdeles kjenner cupkampen i beina, men det er likevel et slagkraftig mannskap som kan stille i lørdagens kamp, som har avspark klokken 15.

På skadefronten er Jesper Ørner Pettersen ute med et brudd i foten, mens Tobias Aanensen forhåpentligvis kan riste av seg en kneskade.

– Marko Culibrk skal testet i dag, så får vi se, men vi tar uansett ingen sjanser. Vi har mange gode spillere som kan bekle den rollen, så Marko sin tid kommer når han er 100 prosent, sier Abrahamsen. 

Spår jevn kamp

Randesund-trener Kjetil Sørensen håper laget vil gjøre det bedre utover i sesongen enn det som har vært tilfellet så langt, med en spillertropp der ikke alle har vært tilgjengelige hele veien. 

– For oss er det veldig vanskelig å vite hvor vi skal legge listen, da vi bytter mye spillere. Ambisjoner og forventninger er som alltid at vi ønsker å holde oss i divisjonen. Hvis vi får beholde de spillerne vi har så vil vi forhåpentligvis gjøre det bedre underveis, sier han.

Sørensen har latt seg imponere av MK i sesongstarten.

– Jeg synes det ser bra solid ut. De slipper ikke inn noe særlig mål. De scorer ikke så mye mål heller, men det henger nok sammen med at Simon Valand har vært ute. Stein Ove har gjort veldig mye riktig ser det ut som, sier han.

– Hvordan tror du kampen blir?

– Som alle andre kamper blir det tett og og tøft, og så får vi håpe de grepene vi har gjort i Randesund gjør at vi kan levere godt. Det blir tøff kamp, og det er alltid vanskelig å spille i Mandal på gress. Det kommer til å bli spennende. Vi satser på en tett og god kamp. Måtte det beste laget vinne, legger han til.

Som alltid er det gratis inngang i Idrettsparken og tonnevis av pølser og vafler i kiosken. Kampstart er klokken 15, og skulle du ikke ha mulighet til å se den fra tribunen kan du følge den i vårt livesenter på mk.no.