Da Sveinung i 2014 ble valgt inn som styreleder var Mandalskameratene en gjeldstynget klubb med store problemer. Klubben hadde over to og en halv millioner kroner i gjeld og det hang mørke skyer over Idrettsparken. Med seg inn i styret hadde han en rekke personer med spesialkompetanse og et sterkt ønske om å jobbe klubben ut av uføret. Dette var starten på en eventyrlig reise for Mandalskameratene.

Med Sveinung i lederstolen har Mandalskameratene tatt store steg både som klubb og på anleggsiden. Klubben ble på kort tid kvitt gjelden, og har i dag en sunn økonomi med penger i banken. Etter å ha fått kontroll på økonomien satt Sveinung og resten av klubben i gang med en betydelig utvikling av idrettsparken. Klubbhus, garderober og tribunebygg har fått store oppgraderinger, nye kunstgressbaner er blitt bygget til glede for barn og unge i hele byen, aktivitetsnivået har eksplodert og klubborganisasjonen er godt strukturert med hele to fulltidsansatte.

Det var en tøff jobb som ble lagt på valgkomitéen før årsmøtet da de fikk beskjed om at Sveinung, som har betydd så mye for klubben, ønsket å tre av som styreleder og at en erstatter måtte på plass. Men jobben ble gjort, innstillingen fra komitéen kom, og Kristian Waage ble valgt som ny styreleder under årsmøtet 14. mars.

Sveinung har gjort en fantastisk jobb for klubben, for medlemmene, og for hele byens befolkning gjennom nesten ti år som leder av MK. Han har satt en skyhøy standard og lagt et bunnsolid grunnlag for videre drift av FK Mandalskameratene.

Vi retter en stor og hjertelig takk til Sveinung for alt han har gjort og ønsker på samme tid Kristian Waage velkommen inn som ny styreleder i klubben.