Mange skader

Lørdag kl 15 møter MK et hjemmelag som alltid er godt forberedt på motstanderen de møter. Nyopprykkede Sprint Jeløy ligger for øyeblikket på en 10 plass på tabellen. Trener Gard Hellgren Kristiansen sier laget har hatt særdeles mye stang ut. 

- Vi har en målsetting om topp 7, men vi har variert for mye i prestasjonene. Vi fikk overtidsmål mot oss både  i FFK2 kampen og mot Sarpsborg 2. Deretter begynte vi å få mange skader. Dette til tross for at vi ikke har tapt på de fem siste kampene, sier han.

- Før dagens kamp mot MK har vi 9 spillere ute med skade, og en spiller står over med karantene for kort. En av grunnene til at vi kun har tapt to kamper er at vi forbereder oss på motstanden som kommer. Vi vet mye om MK sier Gard Hellgren Kristiansen. 

MK mangler toppscorer

MK trener Frank Skårdal har tro på et godt resultat mot Sprint Jeløy på bortebane. 

- Vi har fått dårlig betalt i kampene til nå ut i fra spill og sjanser, samtidig som vet at Sprint Jeløy er solide på hjemmebane. Det blir ikke en enkel bortekamp, men vi har troen på at vi kan ta alle poengene med hjem til Mandal, sier Frank Skårdal.

Skadetrøbbel på divisjonens toppscorer Simon Valand. 

- Simon sliter med en overtråkk, og er ikke klar for kamp. Vi regner med han er på beina igjen til uken, og kan bidra hjemme mot Follo. Ellers er keeper Bård Høksås på ferie, og Martin Østland vokter buret på Jeløya. Mathias Hagen og Sebastian Gabrielsen er ute med sykdom. Bendik Valand er ennå skadet, sier Skårdal.