Det har gått trått for gudan den siste tiden. Sist kamp endte med tremålstap for Halsen og årsverste ifølge trener Stein Ove Abrahamsen. I den kommende kampen er det Sandefjord 2 som står på motsatt banehalvdel. De har også hatt varierende resultater den siste tiden, men kommer fra en solid 2-1 seier mot Sprint Jeløy i sist kamp. Trener Stein Ove Abrahamsen er langt fra fornøyd med resultatene den siste tiden og peker på en noe svakere treninghverdag som en av flere grunner til at poengene har uteblitt.

- Vi var veldig dårlige mot Halsen, det må vi bare konstatere. Vi skal være mye bedre enn det vi siste der. En av grunnene til svakere resultater den siste tiden tror jeg er mangelen på kvalitet og kvantitet i treningshverdagen etter sommeren. Vi har hatt for mange spillere som ikke har hatt fulle treningsuker av diverse årsaker. Og dette er nok noe vi drar med oss inn i kamphverdagen.

Mot Sandefjord 2 tenker hovedtreneren at fokuset må være på å gjøre ting litt enklere igjen.

- Vi må komme litt tilbake til basic. Få det trygge kollektivet på plass med korte avstander og knallhard jobbing. Det er på tide å holde nullen igjen, det er vi egentlig veldig gode på. Kjemper vi hardt nok, fokuserer på de enkle oppgavene, og klarer prestere i begge omgangene, så skal vi slå Sandefjord. Man får stort sett de resultatene man fortjener, så nå er det bare å legge ned arbeidet og vise at vi fortjener 3 poeng på hjemmebane.

Kan du ikke komme på kampen, så kan du følge Braadlans oppdateringer på MK-LIVE:

Noen lyspunkter er det også

Til tross for labre resultater den siste tiden, så ligger MK relativt trygt plassert på tredjeplass på tabellen. Det er 8 poeng ned til Fredrikstad 2 som har en kamp mer spilt, og det er 16 poeng opp til Pors på andreplass, også de med en kamp mer spilt. Dermed blir det ikke de store forandringene i plasseringen i nærmeste fremtid.

Enkelte spillere som ikke var med mot halsen er også tilbake.

- Marko, Berglund og Damman var ikke med sist. De er tilbake i troppen mot Sandefjord. Det er klart at det hjelper, de er gode fotballspiillere, sier Abrahamsen.

Han kan også melde at det blir spilletid for noen av MKs juniorspillere i kampen.

- Vi har to spennende juniorer som skal få prøvd seg. Amaldus Lid, som spiller midtstopper, skal få sin debut fra start i denne kampen, og Benjamin Ryberg Antonsen, som spiller kant/spiss, skal mest sannsynlig starte andre omgang. Dette er to treningsvillige, lokale gutter som har prestert bra for juniorlaget og som fortjener å få vist seg frem på A-laget.

I tillegg nærmer både Simon og Bendik Valand seg en normalisert treningshverdag.


Kampen har avspark klokken 1700.

Heia MK!