Når Start kommer til Parken for første gang på 14 år, er det med en nyansatt Azar Karadas som hovedtrener. Karadas har en lang karriere som fotballspiller og har blant annet spilt for Brann, Rosenborg, Benfica, Portsmouth og Sogndal. Han har også flere kamper for aldersbestemte landslag og seniorladslag. Trenerkarrieren startet han på juniorlaget til Brann før han tok turen videre til Brann 2, Stabæk og Norges U18-landslag, som hovedtrener eller assistenttrener.

Foto: Stabæk Fotball

Nå er han Karadas som skal redde den sportslige satsingen i Start etter at hovedtrener, styre og flere andre har forlatt klubben. Foran oppgjøret onsdag virker det som en ordknapp Karadas ser på kampen som en hvilken som helst annen kamp.

- Vi forbereder oss på akkurat samme måte som ved en seriekamp. Vi er godt forberedt, men MK er et hardtarbeidende lag med god struktur, sier treneren.

Det har vært spørsmål om cupen er viktig for Start når de sannsynligvis kommer til å få problemer med å nærme seg opprykk i år. Treneren bekrefter at cupen er en prioritet.

- Vi ønsker å komme så langt som mulig i cupen, men vi har noen spillere som ikke blir klar til kampen.

Når det gjelder selve kampen mener Karadas at Start skal styre det meste.

- Jeg håper og tror at vi skal gå ut og styre kampen, avslutter hovedtrener for Start, Azar Karadas.

- Vi må overaske Start!

Trener for MK, Stein Ove Abrahamsen, mener på sin side at dette er et perfekt tidspunkt å møte Start på.

- Start har slitt litt i oppkjøringen og gått på to tap nå i begynnelsen av sesongen, så for Start sin del så er ikke dette perfekt. I MK har vi ventet på denne muligheten i 14 år, så jeg håper det kan bli spennende, sier Stein Ove.

- Samtidig skal jo Start være mye bedre enn oss, og det er nok en sulten spillergruppe som ønsker å vise seg fra en bedre side når de kommer til Mandal. Men vi får se.

Abrahamsen ønsker ikke å si noe om hva han tror sluttresultatet blir, men han satser på at MK kan gi kristiansanderne kamp.

- Vi møter nok en gjeng som er litt blottet for selvtillit og som har litt høye skuldre. De vet at Start har alt å tape og MK har alt å vinne i denne kampen. Slike ting spiller inn når man er ute på matta, og vi skal gi alt for å prøve å utnytte det. Til syvende og sist er det jo 11 mot 11, mann mot mann, og da kan alt skje. Vi må gå ut i hundre og overaske dem. De skal få kjenne på at det skal være vondt å komme til Mandal og spille cupkamp. 

For MK er Daniel Berglund ute med langtidsskade. Sebastian Damman er ute etter forrige kamp, og Marius Hagen skal sjekkes for om han blir klar i dag.