MK stilte med 20 unge representanter da LOS skulle dele ut tilskudd gjennom Drømmefinalen. De oppmøtte fikk med seg et fantastisk show, og noen fikk seg også en tur opp på scenen da MK ble tildelt 100 000 kroner til prosjektet "Alle jenter på banen".

I spissen for gjengen fra MK stod rekrutteringsansvarlig i klubben, Hege Kjær.

- Det var kjempegøy å være med på utdelingen. Showet var knallbra, med musikk og innslag fra de forskjellige attraksjonene i Dyreparken, så alle ungene koste seg. I tillegg hadde jeg med meg to av jentene på scenen da vi skulle få overrakt sjekken. Det kommer de nok til å huske lenge, for Kjuttaviga var full av folk, sier Kjær.

- Og så er det jo veldig gøy at de plukker ut "Alle jenter på banen". Det er jo et kjempebra prosjekt som vil gjøre mye for klubben, og så viser det jo at LOS setter pris på det vi gjør i Parken.

Fornøyd sportslig leder

"Alle jentene på banen" er et prosjekt som tar sikte på å øke antallet jenter i klubben og samtidig kunne gi et best mulig tilbud til jentefotballen. Sportslig leder i klubben, Inge Nilsen, er veldig godt fornøyd med at klubben får tilskuddet.

- Det er jo utrolig gøy at de velger oss, og det betyr veldig mye for arbeidet vårt. Nå kan vi gjennomføre mye av det vi har planlagt. Og så gir det jo en veldig motivasjon til å fortsette med det vi holder på  med.

Nilsen sier at noe av det pengene skal gå til er å gi gratis medlemskap til jenter som ønsker å begynne med fotball.

- Vi har som mål å gi gratis medlemskap til 100 jenter som har lyst til å spille, og så prøver vi å ordne med utstyr hvis det er noen om trenger det. Det er veldig viktig for oss at alle skal få muligheten til å prøve fotball hvis de har lyst. I tillegg ønsker vi å arrangere en månedlig samling for jentene i klubben.

Mange jentelag på Lindesnes Cup

De siste årene har det vært over 30% jentelag som har stilt på Lindesnes Cup, og MK ønsker å øke dette videre.

- Vi er vel en av cupene i Norge med høyest andel jentelag, og det er veldig gøy. Vi har jobbet aktivt med å mobilisere jentene og prøvd så godt vi kan å legge til rette for lag som kommer langveis fra. Dette har vi planer om å fortsette med og forhåpentligvis kan vi nærme oss 40% i løpet av et par år, avslutter Nilsen.