Litt om Larsen Optikk

Optiker Arild Larsen, som også var urmaker, startet forretningen i 1972. De første årene var det en ren urmakerforretning, men sent på 70-tallet startet man med briller og solbriller i tillegg. Larsen døde i 1993 og butikken har siden år 2000 vært drevet av neste generasjon: Lars Kristian (sønn) og Marie Larsen, begge optikere med en brennende interesse for faget.  


Hr og fru Larsen

Driver uavhengig av kjede.

I 2016 avsluttet Larsen  samarbeidet med Interoptik, og satset fullt på egenhånd under navnet Larsen Optikk. De ønsket å stå på egne ben og gi kundene sine akkurat det utvalget og den kompetansen de både trenger og ønsker. 

Larsen Optikk har i dag  4 ansatte med god kompetanse innen optiker faget. De har investert i kvalitet og topp moderne utstyr, slik at de kan gi en best mulig oppfølging til sine kunder.  

Vi ønsker at kundene skal oppleve å ha blitt ivaretatt, fått kompetent oppfølging, og en brille som passer sitt unike utseende, sier Lars Kristian.Hvorfor sponse MK ?

Vi ønsker å bidra lokalt, vi liker og stå i kiosken, være med på dugnad. Samtidig har vi også barn med i klubben og ser at det gjøres en god jobb for barn og ungdom i byen. 

Det å være med som sponsor I MK er ganske naturlig for vår del. Vi er vant til å stille opp på dugnad , det er slik vi er oppdratt, og vi trives med det. Vi sponser ikke bare MK, vi er opptatt av lokalsamfunnet og er derfor med og støtter flere lag og foreninger, sier Lars Kristian.

Vi er vant til å stille opp på dugnad , det er slik vi er oppdratt, og vi trives med det.