MK-trener Frank Våge Skårdal spår at det blir en tøff bortekamp mot Brodd i Stavanger lørdag. Brodd tapte sesongstarten 2-1 mot Donn, og Skårdal tror derfor de er lystne på revansje når MK kommer på besøk.

– Det blir en tøff bortekamp mot det jeg har hørt er et teknisk godt lag, sier MK-treneren.

MK vil på sin side fortsette som de gjorde i serieåpningen mot Express, da det ble 5-3-seier i Idrettsparken. Kampen ble vunnet etter fire scoringer av Peder Dovland i andre omgang. Hjemmelaget lå nemlig under 1-3 til pause.

– Vi håper å fortsette som vi gjorde mot Express med å score mange mål, men vi må forsvare oss bedre om vi skal vinne denne kampen, sier Skårdal om møtet med Brodd.

MK vil som alltid under Skårdals ledelse forsøke å ta kontroll på kampen og ha mye ball. Nok en gang er fokus på å utvikle spillestil med det unge laget svært viktig - men selvsagt er resultatet det som betyr mest.

Noen skader

Spydspiss Simon Valand må fremdeles vente på sesongdebuten ettersom han er ute med en strekkskade. Endre Omland er til sjøs.

Alf Marius Abrahamsen og Sebastian Damman må også stå over med skade, mens Tor Olve Fagnastøl har karantene.

Til kampen mot Brodd er Anders Kvinen tilbake i laget etter å ha sonet karantene sist.

– Det er alltid tøffe bortekamper i Rogaland, men vi skal jobbe hardt for en ny trepoenger, sier Skårdal.

Kampen har avspark klokken 14.00 lørdag og spilles på Midjord i Stavanger. Du kan følge kampen i våre kanaler, både MK.no og på sosiale medier. Livesiden finner du HER!