Etter en vanskelig sesong så langt, der cupmøtet mot Start har vært det store høydepunktet, fikk MK endelig sin første trepoenger i serien borte mot Vigør forrige helg. 

Lørdag kommer sterke Fram Larvik på besøk til Idrettsparken, og MK-trener Stein Ove Abrahamsen vil bygge videre på godfølelsen.

– Jeg har troa i morgen. Vi har hatt en stigende formkurve de siste kampene, og det førte til årets første trepoenger. Det håper jeg vi kan gjenskape, sier han. 

Seieren mot Vigør, som ble sikret helt mot slutten av kampen, var viktig - både for moralen i laget og for tabellsituasjonen. MK er fortsatt under streken, men nå skiller det fire poeng opp til Sandefjord 2 på trygg grunn. 

– Det kunne fort blitt kritisk om vi tapte mot Vigør, men nå har vi heng på lagene over oss. 

Unggutter tar steg

I troppen er det fortsatt mange skader. Tobias Aanensen, Bendik Valand, Marko Culibrk, Daniel Berglund, Thomas Beyene og Henetah Heh er ute med langtidsskade. Det setter sitt preg på troppen, men Abrahamsen velger å se positivt på det. 

– Det fører til at unge spillere får mer spilletid enn de ville gjort ellers. Behzad Habib er en av de som har tatt veldig store steg, sier han.

Til lørdagens kamp, som har avspark klokken 16 med gratis inngang i Idrettsparken, er Alf Marius Abrahamsen tilbake fra karantene. Sebastian Damman er på sin side kommet hjem fra jobb i Nordsjøen. 

– Fram Larvik er en tøff motstander som har hatt varierende resultater. De rykket ned i fjor og har mistet en del spillere. Jeg tror de har ambisjoner om å rykke rett opp igjen, og det blir nok like tøft som alle andre kamper i denne avdelingen, sier treneren.