MK møter søndag Start 2 i Idrettsparken i det som blir en meget viktig kamp i nedrykksstriken i 3. divisjon avdeling 4. Kampen starter klokken 16 og det er gratis inngang i Idrettsparken. Du kan også følge kampen live på mk.no.

– Jeg med at de stiller sterkt og kommer med dem som ikke starter kampen mot Raufoss på lørdag. Vi forventer å styre kampen uansett hvem de kommer med.  Vi skal løpe mest og krige mest - forventer at vi er 100 prosent påskrudd. Motivasjonen og stemningen i troppen er meget bra, sier MK-trener Stein Ove Abrahamsen før kampen.

– Simon og Bendik Valand er fremdeles skadet. Endre har reist på sjøen. Ellers er det et par som er skadet, men jeg regner med de er klare, sier han.

– Med tanke på nysigneringene, Stray og Jahnsen, så kommer kanskje denne kampen litt for tett på. Men jeg regner med at de skal være med å bidra sterkt de siste kampene.

Forventer spennende kamp

Start 2-trener Alf Erik Svela sier at han håper å stille med et slagkraftig lag, og han forventer en tøff kamp.

– Vi ønsker å holde kortene til brystet. Men vi er jo i poengnød, så vi ønsker å stille så sterkt som mulig. Vi er litt prisgitt ha som skjer på a-laget. Satser på å stille slagkraftig, sier han.

– Vi har hatt mange gode kamper med rent juniorlag så langt. Det kommer litt an på motstanderen, men vi har hatt mye av banespillet, selv om vi ikke alltid klart å vippe kampen i vår favør. 

– Det var en tøff kamp sist. Hvordan tror dere kampen blir på søndag? Og har dere noen tanker om MK som motstander?

– Vi forventer at det blir litt likt som forrige kamp. At det er to jevne lag som begge må ha poeng. Det blir nok tett og jevnt på en forhåpentligvis strøken gressmatte. Alltid hyggelig å måle krefter mot våre venner i vest, sier han.